Foto: Boerin Annemiek Koekoek laat zich likken om deze award te winnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heftiger dan dit kan het niet: Boerin Annemiek Koekoek gaat helemaal los! Het bekende gezicht van Boer Zoekt Vrouw laat zich likken om zo de aandacht te vragen om te stemmen op haar tijdens de #VIDM-award! Is het echt zo heftig als het lijkt of zit er een typisch boerse adder onder het gras? Wij zoeken het uit.

Annemiek Koekkoek, ieders favoriete boerin. Dit wordt mede gegrond door de quote op haar Instagram: ‘Ik vertel over mijn leven op onze boerderij. Want iedereen hoort te weten, zonder boeren geen eten!’. Verder deed ze dit jaar mee aan Expeditie Robinson, waar ze niet onverdienstelijk het spel aan het einde van het seizoen moest verlaten. Nu staat ze oog in oog met een van de belangrijkste vrouwelijke awards van 2022: de VIDM-award. VIDM staat voor Vrouw In De Media en wordt jaarlijks gegeven aan de vrouw met een nieuwe, duidelijke en vooral belangrijke rol in de media. Hierin wordt gekeken naar hun opvallende aanwezigheid in 2021 in de landelijke media, hoe ze hun expertise deelden in talkshows, geschreven pers en social media.

Lees ook: Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt onverwachte comeback als model tijdens Expeditie Robinson

Annemiek gaat ver om de VIDM-award binnen te slepen

Annemiek gaat ver om er voor te zorgen dat zei de nieuwe winnaar wordt van de VIDM-award. Ze laat zich er zelfs voor likken! Echter wat we er niet bij hebben verteld is dat het gaat om een koe die zonder enige weet gefotografeerd wordt samen met Koekkoek en haar in haar gezicht likt. Annemiek zegt hierbij dat volgers tot de 28e kunnen stemmen op haar. Een lief eerbetoon bij een ietwat heftige foto. Wij weten zeker dat veel mensen geen interesse zouden hebben in een lik van een koe, maar natuurlijk heeft Annemiek daar geen enkele moeite mee.

Boerin Annemiek Koekkoek VIDM Award

Annemiek Koekkoek doet ook aan rondleidingen

Ja, je hoort het goed. Ondanks dat er geen officiële website voor bestaat, doet ze wel degelijk af en toe rondleidingen op de boerderij om zo te laten zien wat ze allemaal doen daar. Wij kunnen ons voorstellen dat ze eerst vertelt over haar koeien, hoe die gemolken worden en weer terug uit de stal naar buiten moeten. Misschien zijn er ook wel kippen of andere dieren waar mensen informatie over kunnen krijgen of lezen. Zo postte het Instagram-kanaal Boerenleven.nl een leuke selfie met onze Annemiek, met de tekst dat ze een gezellige en leerzame dag had gehad. En dat kunnen wij natuurlijk alleen maar beamen als het gaat om een gezellige dag samen met onze boerin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Boerenleven©️ (@boerenleven.nl)

Wat wij verwachten van onze Annemiek

Wij zijn een beetje fan geworden van Annemiek Koekkoek en willen je graag vertellen wat wij verwachten van onze Annemiek. Ze gaat volgens ons namelijk steevast de nummer 1 worden in de VIDM-award! Met haar enthousiasme en kandidaatschap bij Expeditie Robinson is ze wat ons betreft de onbetwiste nummer 1 op het gebied van nieuwe media vrouwen. Dit is trouwens vanuit een objectief standpunt verteld.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!