Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt onverwachte comeback als model tijdens Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Annemiek Koekoek heeft tijdens Expeditie Robinson niet alleen haar survival skills ontwikkeld op het onbewoonde eiland. De boerin heeft ook weer de moed gevonden om als model op de foto te gaan!

Dat Annemiek Koekoek op een paard kan rijden, land kan verbouwen en de koeien kan melken is al lang duidelijk, maar de boerin heeft natuurlijk ook een ander talent dat de laatste tijd helaas niet zo vaak heeft laten zien. Gelukkig blijft Annemiek ons verrassen tijdens het 21e seizoen van Expeditie Robinson!

Annemiek Koekoek verrast in Expeditie Robinson

Ze bleek bijvoorbeeld een stuk sluwer en gemener te zijn dan we voorheen dachten. De boerin kreeg tijdens de Expeditie namelijk geen genoeg van roddelen over Sylvana IJsselmuiden met haar nieuwe vriendin. Zo onschuldig als we haar eerst inschatten blijkt Annemiek niet te zijn. Dat roddelen is ook iets nieuws, want we hebben de boerin nog nooit zó sociaal zien doen als op het onbewoonde eiland in Kroatië. Dat was in Boer Zoekt Vrouw wel anders! In Expeditie Robinson is ze helemaal uit haar schulpje gekropen en praat ze meer dan we ooit hebben gehoord. Waar we dachten dat de Drentse boerin niet meer onverwachts uit de hoek kon komen, heeft Annemiek dat toch weer ontkracht. Deze foto is het keiharde bewijs!

Boerin Annemiek poseert als nooit tevoren

In het weiland is Annemiek natuurlijk helemaal in haar element. De koeien, de schapen, het gras en de geur van het mest doen de boerin veel goeds. In het weiland ziet boerin Annemiek er dan ook op haar beste uit. Dat is ook wel te zien op haar nieuwe modellen foto. In het weiland weet Annemiek precies hoe ze moet poseren en heeft ze die échte ‘boerinnenglow’. Deze foto bewijst weer dat haar modellenprestaties het beste tot zijn recht komen op de boerderij. Hoewel ze geen fan van high end fashion is, weet Annemiek de kleding in de foto toch goed te verkopen. Haar volgers zijn dolenthousiast over de werkkleding, zeker omdat de Drentse brunette het aanprijst! Succesvol model zijn kan ze dus ook op haar talentenlijstje zetten.

Het modellenverleden van Boerin Annemiek Koekoek

We waren het modellenverleden van boerin Annemiek bijna weer vergeten. Het is ook al een lange tijd geleden dat ze écht poseerde voor een foto en foto’s zoals die hierboven hebben we gemist! In 2019 stond Annemiek in de boerinnen kalender en dat werd een groot succes. Ze zat namelijk bij de meest populaire modellen van alle tien de boerinnen kalenders. Annemiek mag zichzelf dus zeker een succesvol model noemen. Na het succes leek haar modellencarrière een tijdje stil te liggen, maar dat begint nu langzamerhand weer op te borrelen.

Lees ook: Boerin Annemiek deelt pikante geheimen op foto Expeditie Robinson

Een nieuwe Boerin Annemiek na Expeditie Robinson

Annemiek heeft zich tijdens de Expeditie flink ontwikkeld. Niet alleen haar modellencarrière kan ze een nieuwe start geven, maar ook op andere gebieden krijgt ze nieuwe kansen. In haar tijd in Expeditie Robinson heeft ze haar sociale skills uitgebreid. Annemiek is beste vriendinnen geworden met een ander zelfbenoemde ‘antisociale’ deelneemster. Reptielendeskundige Sterrin Smalbrugge en boerin Annemiek hebben leren roddelen en sociaal doen in Kroatië. Ook op Instagram hebben we Annemiek zich zien ontwikkelen, want ze is sinds haar deelname erg actief. Ze doet nu zelfs aan advertenties via Instagram en kan zich tegenwoordig dus ook influencer noemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!