Video: Boerin Annemiek Koekoek biedt zichzelf aan tijdens Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Annemiek Koekoek is nog altijd op zoek naar een man. Het begint zelfs zó erg te worden dat ze nu extreme maatregelen neemt…

Annemiek Koekoek werd natuurlijk bekend van Boer Zoekt Vrouw, misschien wel de bekendste show van AvroTros. Boeren (en boerinnen) gaan hierin op zoek naar de liefde van hun leven. Haar deelname bracht Annemiek helaas niet waar ze op hoopte. Ze kreeg 633 brieven van mannen, maar de prins op het witte paard zat er niet tussen. Ze is nog altijd vrijgezel. Wel werd ze enorm populair dankzij het programma. Die bekendheid wil Annemiek nu inzetten voor haar nieuwe zoektocht. Want ze is nog steeds op zoek! Toch is Vandaag Inside misschien niet de beste plek om de ware tegen het lijf te lopen…

Boerin Annemiek op zoek naar man bij Vandaag Inside

Bij Vandaag Inside vertelde ze nog altijd op zoek te zijn naar een man. Het had niet veel gescheeld of ze was met Wilfred Genee of Johan Derksen mee naar huis gegaan! Wilfred vroeg haar wat voor haar een leuke man is. Dat blijkt een rustige, intelligente man te zijn. Johan zag zijn kans meteen schoon! Nog nét op tijd weet ze er aan toe te voegen dat hij iets jonger moet zijn dan Johan Derksen. Ook blijkt Annemiek op zoek te zijn naar een man met een goed gevoel voor humor. “Dan moet je Wilfred hebben”, sprak Derksen. Annemieks blik zei voldoende: zó laag wilde de knappe brunette nou ook weer niet zinken. Toch lijkt ze absoluut open te staan voor een nieuwe date. Geïnteresseerde kijkers kunnen zich via VI aanmelden, zei Wilfred nog. Wie weet houdt Annemiek toch méér over aan dit avondje aan de bar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vandaag Inside (@vandaaginside)

Annemiek Koekoek eerder al gespot op Tinder

Hoewel ze bekend genoeg is en aan mannelijke aandacht geen gebrek heeft, is Annemiek Koekoek ook iemand die graag zelf de touwtjes in handen heeft. Daarom is het niet gek dat ze eerder al op datingapp Tinder gespot werd. Op deze app kan ze namelijk zelf bepalen met wie ze in contact komt. Dat ze een profiel had werd in korte tijd landelijk bekend. Haar fans dachten namelijk dat iemand een nep-account had aangemaakt met haar gegevens. Annemiek kreeg op Instagram enorm veel waarschuwingen, maar stelde haar volgers snel gerust. Het account was van haarzelf. Aangezien ze nog steeds vrijgezel is, zal ze de app waarschijnlijk nog gebruiken. Misschien de moeite waard om hem toch eens te installeren!

Annemiek Koekoek eindelijk terug bij Vandaag Inside

Ze is altijd een waardevolle toevoeging op de heren aan tafel. Annemiek Koekoek heeft een goede chemie met Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee. Daarom zullen kijkers blij opgekeken hebben toen bekend werd dat ze terug zou keren bij Vandaag Inside. De dagelijkse talkshow is kortgeleden begonnen aan het tweede seizoen en elke dag is er een andere gast te zien. Dit keer was het de beurt aan boerin Annemiek. Naast de vraag wat de persoonlijkheid van haar toekomstige liefde moet zijn, mocht ze ook over een politieke kwestie haar mening geven. Wilfred vroeg zich namelijk af wat ze van Wopke Hoekstra en zijn uitspraken vond. Volgens Annemiek Koekoek was Wopke een beetje schizofreen, alsof hij twee verschillende persoonlijkheden had. De uitspraak kon rekenen op gelach aan tafel en in de studio.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.