Foto: Boerin Annemiek Koekoek heeft hulp nodig na ongewenst gefriemel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek Koekoek is momenteel niet thuis op de boerderij. De voormalig Boer Zoekt Vrouw-deelneemster is op reis in Dubai en Thailand. Hier werd zomaar aan haar gefriemeld, waarna ze in paniek haar stoerste vriendinnetje belde…

Boerin Annemiek Koekoek bang voor Gekko

Boerin Annemiek komt altijd enorm stoer over. Op de boerderij is ze niet bang voor koeien, mest, spinnen of zware klussen. Je zou zeggen dat niks is waar je Annemiek klein mee kan krijgen. Of toch wel? De boerin is momenteel in Thailand voor opnames met een filmcrew van 1camera. Boerin Annemiek heeft natuurlijk al veel dingen doorstaan tijdens haar deelname aan Expeditie Robinson, dus survivalinstinct heeft ze zeker. Toch friemelde er aan de andere kant van de wereld ineens een vreemd beestje aan Annemiek: een gekko! De brunette schoot direct in de paniek. Ze hoefde niet twee keer na te denken over wie ze om raad ging vragen. Annemiek is namelijk sinds Expeditie Robinson beste vriendinnen geworden met Sterrin Smalbrugge. Sterrin is expert op het gebied van reptielen en hagedissen, dus zij kon Annemiek via Facetime direct geruststellen; gekko’s zijn namelijk totaal ongevaarlijk. Sterrin postte direct een foto van het facetime-gesprek met daarbij de passende tekst: ”Wanneer een van de stoerste vrouwen die je kent je opbelt omdat ze bang is voor een gekko.” Voor Sterrin zelf is een kleine gekko natuurlijk een piece of cake. Annemiek noemt Sterrin haar held.

Annemiek Koekoek

Vriendin van Annemiek Koekoek is een stuk stoerder

Sterrin en Annemiek hebben elkaar dus ontmoet tijdens Expeditie Robinson. Hier bracht Sterin haar vriendin Annemiek wat dingen bij over reptielen. Voor Sterin zo normaal als maar kan want ze deelt de hele dag bijzondere feitjes over enge reptielen. Sterrin noemt zichzelf op Instagram dan ook ‘Sterrins Wild World’. Deze dame is niet alleen stoer maar ook erg knap. Sterrin deelde online een foto met een mega slang die ze heeft gered van de dood. Hierbij is Annemiek haar gekko dus helemaal niks.

Annemiek Koekoek poseert uitgebreid voor camera

Annemiek plaatst graag foto’s met haar koeien of in overall. Heel af en toe laat Annemiek Koekoek ons meekijken naar een andere kant van zichzelf. Zo deelde Annemiek een mooie mysterieuze foto van zichzelf in Dubai. De foto is gemaakt door Hugo Kijzer terwijl ze op reis zijn. We hopen maar dat Annemiek de tropische tempraturen van Dubai aankan. Eén van Annemiek haar volgers vraagt via Instagram hoe de woestijn en Dubai haar bevallen. Hierop antwoordt Annemiek dat ze het heet en zanderig vindt, wat dus te verwachten viel. Daarnaast zegt Annemiek dat ze met woestijnen al bekend was omdat ze een aantal jaar geleden stage heeft gelopen in Amerika. Wat Annemiek wel schrokkend vond aan de woestijn in Dubai waren de enorme bergen afval die er liggen.

Annemiek Koekoek in Bangkok

Aan mooie plaatjes van Annemiek geen gebrek nu ze op reis is met fotograaf Hugo Keijzer. In de drukke straten van Bangkok poseert Annemiek tussen de kratten en huizen. Ze heeft hierbij wel een erg bijzonder hoedje op.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.