Foto: Boerin Annemiek deelt eindelijk eerste privé-beelden met nieuwe vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek Koekoek viert liefdesmijlpaal met haar mysterieuze nieuwe vriend, en geeft daarbij een zeer intiem inkijkje in hun relatie!

Van het privéleven van boerin Annemiek Koekoek weten we ontzettend weinig. En ondanks dat we haar kennen van het populaire datingprogramma Boer Zoekt Vrouw is Annemiek ook niet openhartig over haar liefdesleven. Enerzijds snappen we het wel. De beeldschone brunette heeft nou eenmaal overweldigende hoeveelheden fans. Zo ontving ze 633 brieven van verliefde kijkers tijdens haar deelname aan het programma! Maar kennelijk heeft Annemiek nou toch de ware gevonden. En een verliefde Annemiek blijkt veel minder geheimzinnig…

Annemiek Koekoek pronkt met nieuwe liefde in intiem Instagramplaatje

Want Annemiek Koekoek verwend haar fans met wel heel onthullende kijkjes achter de schermen. Zie alleen dit heerlijke plaatje maar! Met oogverblindende glimlach klimt Annemiek gewoon bij haar nieuwe beau op schoot. En dat levert de mooiste foto’tjes op. Want dat het koppel gek op elkaar is, dat is meteen te zien. Zo grijpt haar vriend Annemiek ook stevig bij de heupen en daar lijkt hij zowaar van te moeten blozen. Maar het is toch Annemiek die de show steelt. Want we kunnen onze ogen echt moeizaam van de beeldschone brunette afhouden. Je kan namelijk in één oogopslag zien dat de knappe boerin dol en dolgelukkig is. En we mogen dan wat zuur zijn dat Annemiek nou officieel van de markt is, maar over zo’n glimlach hoor je ons niet klagen. Ook de titel die Annemiek aan het kiekje geeft belooft veel goeds. “Gek op jou!”, schrijft ze erbij.

Annemiek Koekoek onthult relatiegeheimen in openhartige post

Maar fans van Annemiek Koekoen zijn nog wel het meest verrast door haar openhartige reacties. Naast de post onthult Annemiek namelijk bijna al haar relatiegeheimen! En daar maken haar fans optimaal gebruik van. Zo reageert de bloedhete brunette op tientallen comments en lijkt geen enkel vraag onbeantwoord te gaan. En daarbij geeft ze heel wat intieme kijkjes achter de schermen. Nu het stel een jaar samen is durft ze kennelijk veel meer te zeggen over haar niet-meer-zo-nieuwe vriend. Zo verteld ze dat manlief wat verlegen voor de camera is en ze samen de leukste avonturen beleven. En spreekt ze uit nog héél lang met hem samen te willen zijn! Dat wel ter teleurstelling van vele fans natuurlijk. Maar hé, we kunnen altijd blijven hopen.

Fans Annemiek Koekoek smeken om meer inzicht in privéleven

Toch lijkt niet iedere fan helemaal tevreden te zijn met het plaatje van Annemiek Koekoek. Vele reacties vragen namelijk om meer! En nou kunnen wij daar alle begrip voor opbrengen. Genoeg onthullende plaatjes van Annemiek bestaat natuurlijk niet. Maar deze keer is Annemiek geeneens het centrum van alle aandacht! Nee, die kroon gaat toch echt naar haar nieuwe beau. Want Annemiek haar volgers moeten natuurlijk wel controleren of hij goed genoeg is voor hun favoriete boerin! En een foto van de voorkant is daar kennelijk stap één bij. Gelukkig voor manlief weet Annemiek alle verzoeken wat af te wimpelen. “Hij houd hier helemaal niet van!”, reageert ze op de vraag waarom hij niet meer op haar Instagram voorbij komt. Boer(in) zijn komt natuurlijk voor het koppel eerst. Voorlopig moeten de fans het dus nog even met Annemiek doen. Maar daar zijn wij weer dolblij om.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden.