Foto: Birgit Schuurman ‘plakt’ zich ook vast aan beroemd schilderij

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Veel klimaatactivisten plakken zichzelf vast aan wereldberoemde schilderijen. Nu lijkt actrice Birgit Schuurman hier ook aan mee te doen! Haar volgers zijn niet bepaald gediend van deze provocerende foto…

Je ziet het de laatste tijd steeds vaker: activisten die zich met lijm vastplakken aan een beroemd kunstwerk. We weten niet in hoeverre Birgit Schuurman zich schaart onder deze groep activisten, maar ze lijkt op deze foto absoluut kant te kiezen! Geen wonder dat haar volgers zich een hoedje schrikken…

Birgit Schuurman komt héél dichtbij schilderij

De knappe brunette wilt net zoals vele andere zichzelf vastplakken. De laatste tijd is dat de nieuwe trend. Plak jezelf vast en de aandacht komt vanzelf. In tegen stelling tot de klimaatactivisten doet Birgit het niet voor het klimaat. Ze wilt aandacht vragen om het juist niet meer te doen. Ze vindt het zonde van het kunstwerk om jezelf er aan vast te gaan plakken. Met deze foto wilt ze de boodschap overbrengen om er gewoon mee te stoppen. Ze noemt de acties dan ook dom. Gelukkig heeft Birgit Schuurman zichzelf niet vastgeplakt aan een schilderij. In plaats van vastplakken geeft Birgit er een eigen draai aan. De knappe brunette likt juist aan het schilderij. Uiteindelijk gaat het helemaal niet om een écht schilderij, maar is het een poster die backstage hangt bij het Ziggo Dome. Iedereen kan weer gerust ademhalen, Birgit laat het echte kunstwerk gewoon netjes met rust.
Volgers boos op Birgit Schuurman

Niet iedereen is het eens met de actie van Birgit. Veel volgers vinden het een fout grapje die Birgit hier maakt. Ze vinden het klimaat één serieus probleem en vinden niet dat je er mee moet spotten. Birgit Schuurman doelt alleen niet op het klimaat hier. De knappe brunette doelt hiermee op dat je je doel ook kan bereiken zonder je vast te plakken aan een kunstwerk.

Bijna heel Nederland heeft het wel meegekregen, de activist die bij Jinek aan tafel zichzelf vastplakten. De beste man kon tijdens zijn actie niet goed uit zijn woorden komen. Hij had het niet goed voorbereid wat hij nou precies wilde zeggen. Birgit Schuurman zegt zelf als grap “Oh ja, voorhoofd, niet tong, kak….!”. Hiermee doelt ze op dat zij ook niet goed uit haar woorden komt zoals de meneer bij Jinek.

Birgit Schuurman deelt sensuele foto

De prachtige brunette haar droom was uitgekomen, ze was voor de tweede keer zwanger. Dit heeft enorm veel moeite gekost, maar haar droom werd werkelijkheid. Nu een tijdje later ligt ze dolgelukkig samen met haar kind op de bank. In een sensueel topje verbergt ze weinig. De juwelen van Birgit komen goed te voorschijn in dit open topje. Meer dan haar kind heeft Birgit niet nodig laat ze weten. Haar volgers vinden het stel dan ook prachtig. Er zijn genoeg volgers die graag met haar kind zouden ruilen en met Birgit genieten van de zon. Wanneer je Birgit in zo’n sensueel topje ziet liggen is dat zeker begrijpelijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!