Nicolette Kluijver smokkelt bizarre lekkernij mee naar Expeditie Robinson-eiland (Video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Presentatrice Nicolette Kluijver weet als geen ander hoe ze de deelnemers van Expeditie Robinson moet laten kwijlen. De blondine heeft een bizarre lekkernij mee gesmokkeld naar het eiland…

Het tv-programma Expeditie Robinson draait helemaal om de deelnemers die moeten overleven op een onbewoond eiland. De Bekende Nederlanders ervaren een keer even geen luxe slaapplekken en eten en drinken waar ze maar voor hoeven te bellen. Nee, dit keer krijgen ze niet alles wat hun hartje begeert. De deelnemers moeten het op een primitieve manier overleven en vooral ook nog kracht hebben om de proeven te voldoen. Eerst natuurlijk in groepen, maar later moeten de deelnemers het echt alleen kunnen. Het is dus geen wonder dat de deelnemers altijd helemaal wild worden als er bij een proef eten op het spel staat. Je kan altijd zien dat de expeditie leden niks liever willen dan winnen om even wat kracht bij te krijgen.

Nicolette Kluijver laat deelnemers kwijlen bij te winnen zoetigheid

Nu was er zo’n moment in de afleveringen waar eten te winnen valt, en gekeken naar dé trend op dit moment heeft de productie hier goed op ingespeeld. Zo is te zien op de video dat Jochen een keuze mag maken voor een lekkernij. Nicolette Kluijver onthult met veel plezier wat er onder de jutten zak zit. Dit is geen hamburger of taart, maar een aantal crompoucen. De hype van de crompouce is ongekend en iedereen heeft het erover. Bijna geen enkel bedrijf of platform heeft het links laten liggen. In veel marketingcampagnes komt de croissant gevuld met banketbakkersroom en het roze laagje van een tompouce wel naar voren. Blijkbaar konden de makers van Expeditie Robinson het ook niet laten om hier op in te spelen met een grappige video. De video is een beetje flauw, maar wel grappig bedoeld. Helaas voor de deelnemers lag er natuurlijk niet echt een crompouce op de schaal. Bekijk de video hier.

Maxim Froger schrikt zich dood van gewicht na Expeditie Robinson

Helaas voor Maxim Froger moest hij zijn weinige spullen pakken en het eiland van Expeditie Robinson verlaten. Eerst lijkt Maxim het best erg te vinden, maar hij schakelt ook snel om. Zo is het altijd interessant om te zien hoeveel de deelnemers zijn afgevallen door het gebrek aan eten en drinken. Zeker iemand als Maxim Froger die wel van een borreltje en hapje eten houdt heeft het zwaar te verduren gehad. Tijdens de start van de expeditie woog Maxim Froger tachtig kilo. Nu is het moment aangebroken om te kijken hoeveel hij ná de Expeditie nog weegt. Maxim weegt na vijfentwintig dagen op het eiland nog maar iets meer dan eenenzeventig kilo. Dit betekent dat Maxim een dikke acht kilo is kwijt geraakt, want een hele hoop is in zo’n kleine periode. Bekijk de video hier.

Maxim Froger kan zijn geluk niet op

Nadat Maxim Froger Expeditie Robinson moest verlaten mocht hij uiteraard weer in een hotel slapen en genieten van het ontbijt buffet. Daar wist Maxim wel raad mee, want hij kan zijn geluk niet op met alle keuzes. Maxim zegt heel veel zin te hebben in allerlei zoete dingen en hij blijft maar opscheppen. Bekijk de video hier.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam weet zelfs in winterkleding elke man te verleiden

Jutta Leerdam heeft een nieuw plaatje op het internet gezet en daarop zie je goed hoe ze zichzelf warm houdt. 

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?