Nicolette Kluijver deelt video van geheim plekje op Expeditie Robinson-eiland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zijn er rond het Expeditie Robinson-eiland plekken die écht off-limits zijn? Presentatrice Nicolette Kluijver laat je een zeer interessant geheim plekje zien…

Het is natuurlijk al jaren bekend dat de makers van Expeditie Robinson alles een beetje raadselachtig houden. Hoe komen Nicolette Kluijver en Art Rooijakkers op de plekken om de proeven te leiden zonder nat te worden? Waar slapen de presentatoren? Wie bedenken de spellen en wie maakt deze soms bizar knappe en moeilijke spellen? Eindelijk is er een antwoord gekomen op één van deze vele vragen rondom de logistiek van Expeditie Robinson. Zo deelt Nicolette Kluijver via het Instagram account van Expeditie Robinson een wel hele bijzondere video.

Nicolette Kluijver deelt nooit eerder vertoonde plekje van Expeditie

Voor het eerst komt er namelijk een video naar buiten van de lokale bevolking die de spellen bedenken en maken van alle Expeditie proeven. Allereest gaat Nicolette langs een man die het spel in zijn handen heeft van de avond ervoor. Hij maakt zelfs spellen voor de finale die eraan zit te komen. Deze man is dan ook het hoofd van de rekwisieten. Nicolette vraagt of hij zijn werk leuk vindt en hij reageert met een lach dat hij het fantastisch vindt. Vervolgens gaat Nicolette verder over de werkplaats en vertelt ze dat alles er oud uit moet zien. Dus als er nieuw hout binnen komt, moet het vuil gemaakt worden.

Lees ook: Iris Enthoven laat zien: dit doet 28 dagen op Expeditie Robinson-eiland met je lijf

Nicolette Kluijver vertelt nog een geheimpje over vervoer Expeditie Robinson

Vervolgens beantwoord Nicolette ook nog de vraag hoe al deze spellen dan op de eilanden van Expeditie Robinson terecht komen. Hier vertelt de blondine dat alles, maar dan ook echt alles, per boot wordt vervoerd en overgebracht. Hele sterke mannen brengen de houten onderdelen het eiland op, waarna het opgebouwd wordt voor de spellen. Nicolette vertelt dat de liefde voor het programma echt te voelen is, want er ontstaat heel veel werk voor de bevolking door het programma Expeditie Robinson. De bevolking is dus heel dankbaar dat er zoveel banen zijn bij gekomen. In Nederland zijn we dan weer heel blij met het toffe programma over overleven en survivallen terwijl er een wedstrijd gaande is.

Bekijk de video hier.

Radmilo belt zoon tijdens een erg shockend belletje

Na lang wikken en wegen besloot Radmilo zelf uit het programma Expeditie Robinson te stappen. Samen met Iris Enthoven keren ze weer terug naar de bewoonde wereld, en daar staan een aantal dingen op ze te wachten. Zo is er eindelijk weer sprake van eten in overvloed en daar geniet Radmilo volop van. Zo is hij behoorlijk wat kilo’s kwijt geraakt door zijn deelname, dus dat mag er wel weer aan. Radmilo is niet de enige die dat ziet, want wanneer hij zijn zoon opbelt klinkt de verbazing. Afvaller Radmilo vertelt dat hij het heel erg leuk heeft gehad, en zijn zoon reageert dat hij wel erg mager is geworden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.