Foto: Beeldschone Suzanne Schulting aapt Jutta Leerdam na op strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting heeft eindelijk rust. Na een dramatisch einde van haar seizoen mag ze nu zonder schaatspak genieten. Dat doet ze op een manier die ze ongetwijfeld van haar collega Jutta heeft afgekeken…

Suzanne Schulting is een keiharde werker. Dat is ook te zien aan haar resultaten dit seizoen. Haar prijzenkast van het afgelopen seizoen puilt uit; een mooiere beloning na arbeid is er niet. Maar al die routine kan ook een keerzijde hebben. Zo volg je het hele jaar enkel instructies op van je coach en na een tijd weet je niet meer wat je moet doen met je tijd. Gelukkig kon Suzanne putten uit de inspirerende foto’s van Jutta Leerdam. Dankzij deze schaatsende blondine wist Suzanne alvast dat het héél lekker vakantievieren is op een tropisch eiland. Haar foto’s vertellen het hele verhaal…

Lees ook:  Foto: Suzanne Schulting bewijst dat ze perfect past bij Vandaag Inside

Suzanne Schulting beter dan Jutta?

Jutta Leerdam was na het schaatsseizoen maar direct op tropische vakantie gegaan met haar hele familie. Inmiddels is ze weer teruggekeerd en vast weer begonnen met haar normale routine. Het seizoen van Suzanne was nog niet afgelopen na de Olympische spelen in Beijing. Eerst moest ze nog aan de slag in Canada. Zoals we allemaal weten werd dat toernooi een deceptie door een coronabesmetting. Nu ze niet meer in wedstrijd-modus zit, probeert Suzanne toch nog even de strijd aan te gaan met Jutta. Wie maakt namelijk de mooiste vakantiefoto’s? 

suzanne schulting vakantie

Suzanne Schulting blaast stoom af

Wat doe je precies na zo’n zware afsluiting van je seizoen? Therapie? In Nederland jezelf opvreten of frustraties online uit? Suzanne kiest wijselijk voor het goede online advies van Jutta, die iets meer ervaring heeft, zo ook over het omgaan met teleurstellingen. De bruinharige heeft waarschijnlijk verlekkerd naar Jutta’s Instagram foto’s gekeken. Toen zij na haar mislukte WK en coronabesmetting eindelijk ook klaar was met het seizoen, is ook zij meteen met hele familie richting een warm eiland getrokken. 

Vakantiefoto van Suzanne Schulting

Suzanne gaat zelfs precies hetzelfde doen als haar blonde collega. Haar vakantie bestaat uit hitte, lichamelijke rust, selfies en familie. Dat doet ons wel denken aan de meest recente vakantie van Jutta.  Met haar selfies, foto’s in zwemkleding en familiekiekjes doet ze een hele goede Jutta Leerdam-imitatie op Instagram. De foto’s zijn erg goed gelukt. Hoe kan het ook anders bij Suzanne, die op Instagram net zo bedreven is in het delen van mooi materiaal is als Jutta. Wie van de twee deze wedstrijd heeft gewonnen? Dat is nog niet bekend. Voor nu houden we het op een gelijkspel!

Schaatsers moeten ooit weer aan de bak

Nadat de twee beeldschone sporters eindelijk klaar zijn met hun tropische avonturen en die strijd is beslist is het weer tijd voor serieuze zaken. Zo gaan ze weer de competitie aan met elkaar en gaan ze keihard trainen voor het volgende seizoen. Beide lijken gretig als vanouds om weer aan de bak te gaan en te jagen naar de volgende bekers en medailles. Dit seizoen heeft Suzanne die gewonnen, maar wellicht maakt Jutta volgend seizoen een goede kans. Ze heeft immers nu al een kleine voorsprong omdat ze weer aan het trainen is terwijl Suzanne nog druk is met haar selfies.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.