Foto: Suzanne Schulting bewijst dat ze perfect past bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks droeg schaatskampioene Suzanne Schulting onlangs aan als ideale tafeldame voor Vandaag Inside. Met deze foto bewijst de brunette dat Hélène volledig gelijk heeft!

Het is niet niks: als vrouw aanschuiven in mannenprogramma Vandaag Inside. Hélène Hendriks durft het regelmatig aan, en ook politiek verslaggeefster Merel Ek is onverschrokken genoeg om soms aan te schuiven. Wie ook uitstekend naast Genee, Van der Gijp en Derksen zou passen? Suzanne Schulting! De schaatsster werd onlangs tetipt als ideale tafeldame door Hélène. De blondine heeft er kijk op: Suzanne deelde namelijk deze veelzeggende foto op Instagram. Ze lijkt ermee te willen zeggen dat ze helemaal klaar is voor Vandaag Inside!

Suzanne Schulting weet wat mannen willen

Suzanne Schulting is net terug uit Canada, en is meteen de kroeg ingedoken. Op haar nieuwste foto is ze te zien met een dienblad vol vers getapte biertjes. Ook haar outfit trekt de aandacht, aangezien ze een vrij topje aanheeft. De wereldkampioene lijkt dus weer helemaal hersteld van de teleurstelling nadat ze vanwege een coronabesmetting niet mocht meedoen aan de wereldkampioenschappen in Canada. Ook bij Vandaag Inside zal ze zich in een kroeg-setting moeten zien handhaven. Daar lijkt ze met deze training goed op voorbereid: genoeg bier, spraakmakende outfit, mooi gestyled, niet te braaf. Perfect voor Vandaag Inside, toch? En als ze toch niet geschikt genoeg is als tafelgast, kan ze altijd nog aan de bar. Want met bier kan ze blijkbaar erg goed overweg!

Lees ook: Foto: Snikkende Suzanne Schulting moet getroost worden na enorm drama

Suzanne Schulting te gast bij Vandaag Inside

Als een vrouw als Suzanne Schulting aanschuift bij een programma als Vandaag Inside, doet ze dat natuurlijk niet zonder risico’s. Hélène moet elke week al de nodige opmerkingen verdragen, en bij de bloedmooie Suzanne zal dat niet anders zijn. Gelukkig staat de aardig grofgebekte shorttrackster verbaal haar mannetje. Humor heeft ze ook, weten we van haar talloze openhartige interviews, waarbij ze vol adrenaline in de NOS-microfoon schreeuwde na haar vaak succesvolle races. Als het verbaal niet lukt, kan de topfitte brunette zich in fysiek opzicht ook prima wapenen tegen de toch al vrij oude heren aan tafel!

Suzanne Schulting verveelt zich dood op hotelkamer

Onlangs deelde Suzanne Schulting beelden van haar op haar hotelkamer. De 24-jarige wereldkampioene had haar gezicht in de make-up, en maakte verschillende selfies op haar hotelkamer. Duidelijk is, dat de schaatsster zich erg verveelde. En nadat er naar buiten kwam dat ze corona had, en dus in quarantaine moest, zal de verveling alleen nog maar meer zijn toegenomen. De brunette baalde ontzettend dat ze niet mocht meedoen aan de kampioenschappen in Canada. En terecht, want als je op zo’n niveau sport, wil je meedoen aan de beste wedstrijden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.