Foto: Barvrouw Ashley Zaat (Vandaag Inside) pakt gigantische pompoenen stevig vast

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De ontzettend knappe Ashley Zaat maakt haar volgers ongelooflijk blij met een foto van haar spannende pompoenen.

Ashley Zaat heeft enorm grote pompoenen op foto

Natuurlijk weet de knappe blondine mannen in Nederland helemaal op hol te doen slaan met haar geweldige kiekjes. Het van Ashley is ook echt een lust voor het oog. De aantrekkelijke barvrouw van Vandaag Inside kan dan ook in de ogen van haar fans weinig fout doen als het op het gebied van foto’s aankomt. Op een van haar nieuwste plaatjes doet Ashley even spannend door haar grote pompoenen vast te pakken. Dat ziet er natuurlijk erg veelbelovend uit. Wel draagt de knappe dame een beetje veel kleding op de foto. Maar dat maakt ze met haar andere kiekjes dan weer meer dan goed.

Lees ook: Barvrouw Ashley Zaat viert terugkeer Vandaag Inside met heerlijke foto
Ashley Zaat noemt zichzelf nog net geen Assepoester

De prachtige blondine vergelijkt zichzelf op Instagram in haar beschrijving met een heuse Disney prinses. Dat komt omdat Assepoester ook een pompoen vasthad en deze door een fee liet veranderen in een prachtige koets. Ze kreeg toen glazen muiltjes en een prachtige jurk. Maar Ashley is geen Assepoester. Zij heeft namelijk geen mooie jurk en koets nodig om enorm sierlijk over te komen. Het enige wat je hoeft te zien op de foto is haar prachtige glimlach en je smelt al helemaal. De aantrekkelijke blondine laat misschien op deze foto niet zoveel van haar geweldige zien. Maar gelukkig heeft ze nog veel meer mooie plaatjes op haar Instagram staan. Heb je die hieronder bijvoorbeeld al een keer gezien?

Lees ook: Foto: Vandaag Inside-barvrouw Ashley Zaat poseert zonder broek
Ashley Zaat laat heerlijke vormen de vrije loop op uitdagende foto

De aantrekkelijk barvrouw van Vandaag Inside weet wel hoe ze haar mannelijke fans moet verleiden. Dat doet ze namelijk door heerlijke foto’s te plaatsen van zichzelf waarop je al haar vormen in volle glorie kan aanschouwen. Ashley Zaat weet dondersgoed wat haar volgers fijn vinden om te zien en speelt daar natuurlijk enorm op in met haar aantrekkelijke kiekjes. Dat zorgt er dan weer voor dat de fans van Ashley elke dag lopen te watertanden om haar verrukkelijke foto’s. De knappe blondine vindt dat alleen maar fijn.
Ashley Zaat deelt mooie momenten met fans

De knappe barvrouw van VI was even er tussenuit om bij te komen. En natuurlijk mochten haar fans meegenieten van haar fantastische vakantie. Die hebben een aantal weken kunnen genieten van de ene na de andere mooie foto van Ashley. En dat is natuurlijk wel erg fijn. Want de knappe barvrouw weet wel heel erg goed hoe ze een leuke foto moet maken. Als je daar dus een aantal weken van mag genieten, dan is dat onwijs mooi meegenomen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.