Barvrouw Ashley Zaat viert terugkeer Vandaag Inside met heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De ontzettend knappe Ashley Zaat weet met haar sprankelende uiterlijk alle mannen te betoveren tijdens de nieuwe afleveringen van Vandaag Inside.

Ashley Zaat ontzettend blij met goed nieuws

De knappe blondine is erg blij met het nieuws. De Oranjezomer stopt natuurlijk, sterker nog, de laatste aflevering is al geweest. En hoewel dat voor sommige een somber nieuwtje zal zijn, betekent het stoppen van dit programma wel dat een ander programma weer vrolijk verder gaat. Vandaag Inside staat namelijk op het punt om weer te beginnen. En natuurlijk is Ashley Zaat ook weer van de partij. Gelukkig maar, want wie moet anders al die dorstige gasten van bier voorzien? Ashley is ook wel een integraal onderdeel van het programma. Zonder haar zou het toch niet helemaal hetzelfde zijn. De knappe blondine verheugt zich dan ook al op het nieuwe seizoen. Dat belooft een feestje te worden!

Lees ook: Video: Ashley Zaat laat zich onbedekt beetnemen tijdens vakantie Vandaag Inside

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Van A tot Z (@ashleyzaat)

Ashley Zaat is alvast aan het oefenen met schenken

Natuurlijk heeft de knappe blondine er weer ontzettend veel zin in om met haar favoriete heren in de studio te zitten. Heeft Ashley het biertjes tappen ondertussen niet verleerd? De foto die ze plaatst suggereert van niet. Gelukkig maar, want van de bloedhete blondine in de studio krijgen alle gasten het natuurlijk wel een partij heet. En dat is een probleem wat Ashley gelukkig zelf kan verhelpen door meerdere goudgele rakkers in te schenken voor het publiek. Heel af en toe zal natuurlijk ook de scherpe mening van de blondine gevraagd worden. En je weet nu al dat de blonde dame haar woordje dan klaar heeft. Benieuwd hoe Ashley het zal doen in Vandaag Inside na een flinke pauze? Nou, dan moet je maar gauw klaar gaan zitten voor het heerlijke praatprogramma.

Lees ook: Foto: Barvrouw Ashley Zaat vermaakt zich uitstekend met meerdere mannen in bubbelbad

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Van A tot Z (@ashleyzaat)

Ashley Zaat heeft genoten van haar vrije dagen weg van Vandaag Inside

De knappe blondine heeft natuurlijk wel weer flink genoten van haar vrije dagen. En gelijk heeft ze. De tijd die ze niet in de studio hoefde te zijn heeft de knappe blondine gestoken in leuke dingen. Bijvoorbeeld in haar eigen bedrijfje, maar ook in mooie dagjes uit, zoals je op de foto’s kan zien. En natuurlijk doet de knappe blondine dat met dit weer niet in een heel erg warm pakje. Daar kiest ze wel een heel erg fijn jurkje voor uit. En die jurkjes staan haar bijzonder goed. De prachtige barvrouw van Vandaag Inside weet wel hoe ze haar fans een beetje op hun wenken moet bedienen op deze manier. De volgers van Ashley hebben met zulke mooie foto’s echt helemaal niks te klagen. Ze genieten dan ook heerlijk van de kiekjes. En Ashley gaat gewoon vrolijk door met het plaatsen van de mooie foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!