Barvrouw Ashley Zaat viert terugkeer Vandaag Inside met heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De ontzettend knappe Ashley Zaat weet met haar sprankelende uiterlijk alle mannen te betoveren tijdens de nieuwe afleveringen van Vandaag Inside.

Ashley Zaat ontzettend blij met goed nieuws

De knappe blondine is erg blij met het nieuws. De Oranjezomer stopt natuurlijk, sterker nog, de laatste aflevering is al geweest. En hoewel dat voor sommige een somber nieuwtje zal zijn, betekent het stoppen van dit programma wel dat een ander programma weer vrolijk verder gaat. Vandaag Inside staat namelijk op het punt om weer te beginnen. En natuurlijk is Ashley Zaat ook weer van de partij. Gelukkig maar, want wie moet anders al die dorstige gasten van bier voorzien? Ashley is ook wel een integraal onderdeel van het programma. Zonder haar zou het toch niet helemaal hetzelfde zijn. De knappe blondine verheugt zich dan ook al op het nieuwe seizoen. Dat belooft een feestje te worden!

Lees ook: Video: Ashley Zaat laat zich onbedekt beetnemen tijdens vakantie Vandaag Inside
Ashley Zaat is alvast aan het oefenen met schenken

Natuurlijk heeft de knappe blondine er weer ontzettend veel zin in om met haar favoriete heren in de studio te zitten. Heeft Ashley het biertjes tappen ondertussen niet verleerd? De foto die ze plaatst suggereert van niet. Gelukkig maar, want van de bloedhete blondine in de studio krijgen alle gasten het natuurlijk wel een partij heet. En dat is een probleem wat Ashley gelukkig zelf kan verhelpen door meerdere goudgele rakkers in te schenken voor het publiek. Heel af en toe zal natuurlijk ook de scherpe mening van de blondine gevraagd worden. En je weet nu al dat de blonde dame haar woordje dan klaar heeft. Benieuwd hoe Ashley het zal doen in Vandaag Inside na een flinke pauze? Nou, dan moet je maar gauw klaar gaan zitten voor het heerlijke praatprogramma.

Lees ook: Foto: Barvrouw Ashley Zaat vermaakt zich uitstekend met meerdere mannen in bubbelbad
Ashley Zaat heeft genoten van haar vrije dagen weg van Vandaag Inside

De knappe blondine heeft natuurlijk wel weer flink genoten van haar vrije dagen. En gelijk heeft ze. De tijd die ze niet in de studio hoefde te zijn heeft de knappe blondine gestoken in leuke dingen. Bijvoorbeeld in haar eigen bedrijfje, maar ook in mooie dagjes uit, zoals je op de foto’s kan zien. En natuurlijk doet de knappe blondine dat met dit weer niet in een heel erg warm pakje. Daar kiest ze wel een heel erg fijn jurkje voor uit. En die jurkjes staan haar bijzonder goed. De prachtige barvrouw van Vandaag Inside weet wel hoe ze haar fans een beetje op hun wenken moet bedienen op deze manier. De volgers van Ashley hebben met zulke mooie foto’s echt helemaal niks te klagen. Ze genieten dan ook heerlijk van de kiekjes. En Ashley gaat gewoon vrolijk door met het plaatsen van de mooie foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.