Foto: Vandaag Inside-barvrouw Ashley Zaat poseert zonder broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige blondine Ashley Zaat weet al haar volgers weer flink te verbazen met een shoot zonder haar broek aan. 

De heerlijke blondine Ashley Zaat weet haar volgers flink te verbazen

Met haar heerlijke looks staat Ashley Zaat altijd garant voor het beste resultaat. Of dat nou om een nieuwe aflevering van Vandaag Inside gaat of om een prachtige foto voor op Instagram. De prachtige presentatrice weet namelijk van geen ophouden. Die gaat door totdat het beste fotootje gemaakt is. En dat pakt goed uit voor haar volgers. Die krijgen namelijk de mooiste plaatjes te zien die Ashley maar kan maken. De heerlijke presentatrice mag bij Vandaag Inside misschien alleen maar het bier schenken, maar op haar eigen Instagram is ze zelf de baas over wat ze doet. Daar mag Ashley zelf bepalen wat ze doet en vooral ook wat ze draagt. Want als Ashley Zaat geen broek aan wilt trekken, dan doet ze dat gewoon niet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Van A tot Z (@ashleyzaat)

De verleidelijke vormen van Ashley Zaat

Ashley Zaat heeft een heerlijk lichaam om naar te kijken. De aantrekkelijke blondine weet met haar heerlijke foto’s haar fans wel weer fantastisch te vermaken. De knappe dame kan namelijk op haar eigen foto’s heel erg goed haar prachtige lichaam laten zien. En wat een lichaam is dat ook! De vormen van Ashley Zaat komen op haar spannende kiekjes echt helemaal tot zijn recht. Van haar verrukkelijke troeven tot haar fantastische heupen, alles aan het lichaam van de blondine is mooi. En dat is maar goed ook, want zo hebben haar volgers optimaal iets om van te genieten. De knappe blondine kan als geen ander haar heerlijke vormen presenteren aan een groot publiek. Die staan te springen om de fantastische dame bezig te zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Van A tot Z (@ashleyzaat)

Ashley Zaat draagt wel heel erg strak pakje op betoverende foto

Natuurlijk is de knappe blondine een lust voor het oog voor menig man, maar soms raken ze ook een beetje overdonderd door alle prachtige kiekjes die ze te zien krijgen. De heerlijke blondine weet als geen ander hoe ze haar prachtige lichaam op de foto moet zetten. Wat daar echt bij helpt zijn al die mooie pakjes van de knappe blondine. Die helpen echt bij het goed presenteren van de verrukkelijke vormen die aan het lichaam van Ashley Zaat zitten. De knappe blondine kan met haar strakke pakjes niet alleen goed haar eigen lichaam laten zien, maar ook haar volgers helemaal hypnotiseren met haar prachtige lichaam. Dat is nog eens fijn.

Vandaag Inside kijker blij met terugkeer van Ashley Zaat

Toen De Oranjezomer ermee stopte en Vandaag Inside terugkeerde naar televisie, waren veel kijkers natuurlijk een beetje bezorgd of Ashley Zaat nog wel te zien zou zijn op hun scherm. Ze vroegen zich af of de knappe blondine zich nog steeds zou laten lenen om in het leuke programma te verschijnen. Gelukkig is Ashley Zaat de moeilijkste niet en verschijnt ze graag in haar verleidelijke pakjes op beeld om bier in te schenken voor de mannen van VI. Het publiek van het praatprogramma is daar natuurlijk heel erg blij mee.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.