Foto: Vandaag Inside-barvrouw Ashley Zaat poseert zonder broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige blondine Ashley Zaat weet al haar volgers weer flink te verbazen met een shoot zonder haar broek aan. 

De heerlijke blondine Ashley Zaat weet haar volgers flink te verbazen

Met haar looks staat Ashley Zaat altijd garant voor het beste resultaat. Of dat nou om een nieuwe aflevering van Vandaag Inside gaat of om een foto voor op Instagram. De prachtige presentatrice weet namelijk van geen ophouden. Die gaat door totdat het beste fotootje gemaakt is. En dat pakt goed uit voor haar volgers. Die krijgen namelijk de mooiste plaatjes te zien die Ashley maar kan maken. De presentatrice mag bij Vandaag Inside misschien alleen maar het bier schenken, maar op haar eigen Instagram is ze zelf de baas over wat ze doet. Daar mag Ashley zelf bepalen wat ze doet en vooral ook wat ze draagt. Want als Ashley Zaat geen broek aan wilt trekken, dan doet ze dat gewoon niet.

Ashley Zaat heeft een mooie uitstraling om naar te kijken. De blondine weet met haar foto’s haar fans wel weer fantastisch te vermaken. De knappe dame kan namelijk op haar eigen foto’s heel erg goed zichzelf laten zien. En dat is maar goed ook, want zo hebben haar volgers optimaal iets om van te genieten.

Vandaag Inside kijker blij met terugkeer van Ashley Zaat

Toen De Oranjezomer ermee stopte en Vandaag Inside terugkeerde naar televisie, waren veel kijkers natuurlijk een beetje bezorgd of Ashley Zaat nog wel te zien zou zijn op hun scherm. Ze vroegen zich af of de knappe blondine zich nog steeds zou laten lenen om in het leuke programma te verschijnen. Gelukkig is Ashley Zaat de moeilijkste niet en verschijnt ze graag in haar pakjes op beeld om bier in te schenken voor de mannen van VI. Het publiek van het praatprogramma is daar natuurlijk heel erg blij mee.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.