Foto: AnneKee Molenaar showt extreem flexibel lijf in strak broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoe flexibel is AnneKee molenaar precies? Deze beelden weten raad! Die Matthijs de Ligt is een bofkont!

Annekee Molenaar deelde onlangs een opvallende video op Instagram. De blondine wilde met de video laten zien hoe flexibel ze werkelijk is, en dat is goed gelukt. Haar volgers lijken erg onder de indruk te zijn van deze video en met dit strakke yogapakje aan is Annekee helemaal klaar om haar oefeningen te tonen.

AnneKee Molenaar toont flexibiliteit in pikante outfit

Op de video is te zien hoe AnneKee Molenaar haar yoga oefeningen aan het doen is. Althans, of het yoga is, is nog maar de vraag, maar in ieder geval lijkt Annekee met deze oefeningen optimaal tot haarzelf te kunnen komen. Met haar strakke, knaloranje yogapakje aan is de blondine helemaal klaar om te knallen. En dit keer besloot ze het met haar volgers te delen. Hiermee krijgen de bijna 5 ton volgers een goede indruk van hoe lenig en flexibel Annekee nou eigenlijk is. En aan de video te zien, is dat dan ook heel erg flexibel. Haar spieren komen ook goed tevoorschijn in het zonlicht, en dit luchtige pakje. Zou dit de standaard ochtendroutine zijn van Annekee?

Lees ook: Foto: Annekee Molenaar nodigt vriendinnetje uit voor duik in afgelegen meer

AnneKee Molenaar deelt intieme kiekjes met Matthijs de Ligt

AnneKee Molenaar staat natuurlijk het meest bekend om haar vriend, Matthijs de Ligt. De centrale verdediger van Bayern München is al een flinke tijd erg gelukkig met de blondine, en via Instagram is te zien dat dat dan ook zeker niet in twijfel getrokken valt te worden. Zo deelt Annekee wederom wat intieme kiekjes samen met haar vriend, en heeft ze nog een opvallende boodschap voor hem. Op het eerste kiekje is te zien hoe de blondine samen met Matthijs lekker in een restaurant is. Inmiddels is dat niks nieuws meer voor het koppel, want die lijken iedere avond uit eten te gaan. Klef zitten de twee bij elkaar en bespreken ze van alles en nog wat. Er is één ding duidelijk aan de foto te zien; ze hebben nog steeds allebei vlinders in hun buik.

Op de tweede foto die Annekee deelt kijken de twee in de spiegel. Met een uiterst brede glimlach kijken ze de camera in en delen ze hun geluk met hun volgers. Het geluk van de twee lijkt niet meer op te kunnen, zolang ze met elkaar zijn. Want zowel Matthijs als Annekee stralen volledig. Annekee zet onder beide foto’s hetzelfde bijschrift, namelijk een belangrijke boodschap voor Matthijs; “LYSM“. Wat natuurlijk staat voor ‘Love You So Much’. Wie ziet deze twee nou niet samen oud worden?

Lees ook: Foto: Annekee Molenaar kiest sensueel pakje voor Oktoberfest

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Vriendin van Enzo Knol wordt kletsnat tijdens fotoshoot op het strand

Myron Koops, ook wel bekend als de knappe vriendin van Enzo Knol, heeft een spannende fotoshoot gedaan waar ze heerlijk nat van werd. 

Foto: Marijn Kuipers werkt keihard aan haar sterkste twee punten in sportschool

Marijn Kuipers is hard aan het werk aan haar sterkste punten. Dat zie je wel op de nieuwste foto die de prachtige blondine plaatst.

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan.