Foto: Hongerige Anna Nooshin smult van knappe vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin is in Amerika! De influencer lijkt flink van hartsvriendin Mascha Feoktistova te kunnen smullen in de felle zon..

Anna Nooshin is lekker op reis! De influencer is op bezoek bij niemand minder dan Mascha Feoktistova, ook wel beter bekend als Beautygloss. De twee vriendinnen beleven de leukste tijd in Amerika en lijken ook flink van elkaar te kunnen smullen..

Anna Nooshin smult van Mascha Feoktistova in felle zon

Anna Nooshin is lekker op bezoek bij hartsvriendin Mascha Feoktistova, die je ook wel kan kennen als Beautygloss. De twee vriendinnen maken regelmatig video’s met elkaar voor YouTube, en zijn dan ook vrij close geworden. Mascha heeft onlangs een huis in Amerika, Florida gekocht, dus besloot Anna om uiteraard even langs te gaan. Ze zijn tenslotte hartsvriendinnen! Deze trip stond helemaal in het teken van genieten van elkaar, lijkt het op. De twee delen via Instagram een foto aan de zwembadrand, en pakken elkaar innig beet. De beschrijving onder de foto spreekt boekdelen, en zet mensen vooral aan het denken; “Guess what we did“. Nou dames, wat hebben jullie gedaan? Met deze zin lijkt erop alsof jullie meer dan vriendinnen zijn, maar de volgers weten wel beter. “VRETEN“, “Taco Bell mukbang?“, “MUKBANG“. De twee lijken weer een ‘mukbang’ te hebben opgenomen. Dit schijnen Anna en Mascha regelmatig te doen. Maar wat is een mukbang? Een mukbang is wanneer er mensen voor de camera heel veel gaan eten. Schijnbaar kijken mensen hier vol aandacht naar, en zijn vooral de video’s van Anna en Mascha erg geliefd. Maak je klaar voor de video van de twee!

Lees ook: Foto: Anna Nooshin laat haar rondingen als kussentje gebruiken

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mascha Feoktistova (@beautygloss)

Anna Nooshin geeft troeven groot podium in luchtige jurk

Anna Nooshin staat natuurlijk bekend als influencer, maar de brunette heeft door haar prachtige uiterlijk natuurlijk ook vaak fotoshoots, voor verschillende merken. De influencer is dankzij haar succesvolle YouTube carrière inmiddels dus uitgegroeid tot een heus model, naast haar presentatrice-skills natuurlijk. Tegenwoordig is het niet meer; wat doet Anna Nooshin? Maar; wat doet Anna Nooshin niet? Overal is de brunette wel mee bezig. Zo deelde Anna onlangs een opvallende video via Instagram, omtrent haar fotoshoot. We zien Anna hier lekker swingen op een schommel, terwijl ze misschien wel de meest pikante jurk draagt die we ooit zagen bij haar. Anna draagt een grote, lange jurk, met een uiterst open voorkant. Terwijl ze vol trots de camera inkijkt is er echter één ding die alle focus van de kijker lijkt te grijpen, en dat is de bovenkant van haar jurkje. Haar troeven weten het nog maar nét te houden, maar krijgen opvallend veel ruimte en lucht, in dit nachtjapon-jurkje. Echter lijkt het allemaal goed te zijn gegaan, en is deze shoot, mede dankzij het jurkje, goed verlopen. “Today’s shoot was a dreaaaaaaam“.

Lees ook: Foto: Anna Nooshin kiekt zichzelf in zeer nauwsluitende catsuit

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken. 

Video: Romy Monteiro schudt keihard met haar achterste in boevenpakje

Romy Monteiro gaat helemaal los op het podium. De zangeres staat ongegeneerd met haar achterkant te schudden terwijl ze wordt gefilmd...