Foto: Hongerige Anna Nooshin smult van knappe vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin is in Amerika! De influencer lijkt flink van hartsvriendin Mascha Feoktistova te kunnen smullen in de felle zon..

Anna Nooshin is lekker op reis! De influencer is op bezoek bij niemand minder dan Mascha Feoktistova, ook wel beter bekend als Beautygloss. De twee vriendinnen beleven de leukste tijd in Amerika en lijken ook flink van elkaar te kunnen smullen..

Anna Nooshin smult van Mascha Feoktistova in felle zon

Anna Nooshin is lekker op bezoek bij hartsvriendin Mascha Feoktistova, die je ook wel kan kennen als Beautygloss. De twee vriendinnen maken regelmatig video’s met elkaar voor YouTube, en zijn dan ook vrij close geworden. Mascha heeft onlangs een huis in Amerika, Florida gekocht, dus besloot Anna om uiteraard even langs te gaan. Ze zijn tenslotte hartsvriendinnen! Deze trip stond helemaal in het teken van genieten van elkaar, lijkt het op. De twee delen via Instagram een foto aan de zwembadrand, en pakken elkaar innig beet. De beschrijving onder de foto spreekt boekdelen, en zet mensen vooral aan het denken; “Guess what we did“. Nou dames, wat hebben jullie gedaan? Met deze zin lijkt erop alsof jullie meer dan vriendinnen zijn, maar de volgers weten wel beter. “VRETEN“, “Taco Bell mukbang?“, “MUKBANG“. De twee lijken weer een ‘mukbang’ te hebben opgenomen. Dit schijnen Anna en Mascha regelmatig te doen. Maar wat is een mukbang? Een mukbang is wanneer er mensen voor de camera heel veel gaan eten. Schijnbaar kijken mensen hier vol aandacht naar, en zijn vooral de video’s van Anna en Mascha erg geliefd. Maak je klaar voor de video van de twee!

Lees ook: Foto: Anna Nooshin laat haar rondingen als kussentje gebruiken

Anna Nooshin geeft troeven groot podium in luchtige jurk

Anna Nooshin staat natuurlijk bekend als influencer, maar de brunette heeft door haar prachtige uiterlijk natuurlijk ook vaak fotoshoots, voor verschillende merken. De influencer is dankzij haar succesvolle YouTube carrière inmiddels dus uitgegroeid tot een heus model, naast haar presentatrice-skills natuurlijk. Tegenwoordig is het niet meer; wat doet Anna Nooshin? Maar; wat doet Anna Nooshin niet? Overal is de brunette wel mee bezig. Zo deelde Anna onlangs een opvallende video via Instagram, omtrent haar fotoshoot. We zien Anna hier lekker swingen op een schommel, terwijl ze misschien wel de meest jurk draagt die we ooit zagen bij haar. Anna draagt een grote, lange jurk, met een uiterst open voorkant. Terwijl ze vol trots de camera inkijkt is er echter één ding die alle focus van de kijker lijkt te grijpen, en dat is de bovenkant van haar jurkje. Haar troeven weten het nog maar nét te houden, maar krijgen opvallend veel ruimte en lucht, in dit nachtjapon-jurkje. Echter lijkt het allemaal goed te zijn gegaan, en is deze shoot, mede dankzij het jurkje, goed verlopen. “Today’s shoot was a dreaaaaaaam“.

Lees ook: Foto: Anna Nooshin kiekt zichzelf in zeer nauwsluitende catsuit

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!