Foto: Anna Nooshin laat haar rondingen als kussentje gebruiken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin laat zichzelf heel eventjes als kussentje gebruiken. niet heel gek ook, aangezien haar eigen kussentjes zich daar prima voor lenen. 

De kussentjes van influencer Anna Nooshin liggen comfortabel

De prachtige influencer Anna Nooshin heeft weer eens een bijzondere foto online gezet. En haar volgers worden er helemaal wild van. Voornamelijk omdat ze zichzelf terug willen zien in het plaatje. Anna laat namelijk een van haar vriendinnen rusten met haar hoofd op Anna haar rondingen. En die kussentjes van Anna Nooshin liggen zo te zien erg fijn. Het spannende plaatje maakt natuurlijk een hoop los onder de volgers van Anna. Die zijn meteen allemaal jaloers en wensen dat Anna hen ook even laat rusten met hun hoofd op haar rondingen. Misschien een goed idee om de kerstman dit volgend jaar maar als cadeautje te vragen. Het ziet er in ieder geval erg comfortabel uit.

Lees ook: Foto: Anna Nooshin kiekt zichzelf in zeer nauwsluitende catsuit

Anna Nooshin en vriendin hebben het prima naar hun zin

Zoals je op de foto al kan zien, hebben Anna Nooshin en haar vriendin  het prima naar hun zin. Anna vindt het niet erg dat een van haar vriendinnen haar hoofd op een intieme plek begraaft. Ze lijkt er erg content mee. En ook de vriendin van Anna kijkt erg tevreden. Misschien dat het inmiddels wel gewoonte is geworden voor de twee om zo foto’s te maken. Het ziet er in ieder geval erg comfortabel uit. Al is het natuurlijk wel een klein beetje jaloersmakend om iemand zo tegen de rondingen van Anna Nooshin te zien liggen. Wel lief van Anna dat ze de foto deelt. Zo wordt het toch nog een hete kerst.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin)

Anna Nooshin ontvlucht Nederland in doorschijnend jurkje

De prachtige influencer was even helemaal klaar met Nederland. Daarom besloot Anna Nooshin om New York op te zoeken. En daar kan je natuurlijk niet zomaar in je luie kloffie rondlopen. Daar moet je een indruk maken. En dat heeft Anna Nooshin zeker gedaan. Ze heeft een prachtig jurkje aangetrokken waar de mensen van New York haar nog steeds dankbaar voor zijn. Het jurkje scheen op bepaalde plekken alleen een beetje door, waardoor je meer van Anna te zien kreeg dan je wellicht had verwacht. Dat maakt de video die Anna op haar Instagram zette van haar tripje natuurlijk leuker om naar te kijken. Inmiddels is Anna weer lang en breed terug voor de feestdagen, maar ze vond het wel heerlijk om er weer even tussenuit te gaan.

Anna Nooshin kan alles hebben

Of ze nu rondloopt in een strak jurkje of juist een trainingspakje aan heeft, Anna Nooshin kan echt alles hebben. Dat zie je wel aan al haar mooie foto’s en video’s die ze plaatst op haar Instagram. De knappe influencer steekt veel tijd en moeite in haar looks en al die moeite lijkt zichzelf toch keer op keer  weer terug te betalen. Anna ziet er namelijk op elke foto en in elke outfit echt beeldschoon uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!