Foto: Anna Nooshin kiekt zichzelf in zeer nauwsluitende catsuit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin heeft weer een mooie outfit gevonden! De presentatrice trekt een zeer strakke ‘catsuit’ aan..

Anna Nooshin heeft weer een mooie verrassing voor haar volgers klaarstaan. Waar de presentatrice wel vaker , strakke pakjes aantrekt, is dit wel écht de klap op de vuurpijl. Anna trekt zowaar een strakke ‘catsuit’ aan. Wie gaat ze veroveren met deze wilde outfit? Misschien wel Thijs Boermans, waarmee de presentatrice een relatie zou hebben. Maken de twee het binnenkort officieel? Als het aan de geruchten ligt, is deze relatie al bijna meer dan officieel..

Anna Nooshin verleidt volgers met strakke ‘catsuit’

De volgers van Anna Nooshin hebben geluk, want ze heeft opnieuw een plaatje op Instagram geplaatst. Dit keer verscheen Anna in een pakje die we nooit eerder van tevoren zagen bij de presentatrice. Of ze verkleed was als Catwoman, of dit pakje gewoon voor de lol aantrok, is niet duidelijk. Waarschijnlijk het tweede, want het ziet er wonderbaarlijk uit. Ze trekt een strakke ‘catsuit’ aan, en besluit er een foto mee in de spiegel te maken. Volledig in het zwart, met mooie zwarte schoenen eronder aan en een Chanel tasje in de hand is Anna klaar om erop uit te gaan in deze schitterende outfit. Zou het alleen niet een beetje koud zijn, alleen deze outfit? Het pak is tenslotte niet heel dik, dus Anna zou nog wel eens kou kunnen vatten. In ieder geval lijkt deze Catwoman daar op dit moment geen last van te hebben, ze zou zelfs zo in een actiefilm kunnen spelen!

Lees ook: Foto: Anna Nooshin laat alles zien in gescheurd jurkje

Bevestigen Anna Nooshin en Thijs Boermans hun relatie?

Er speculeren al een tijdje roddels over Anna Nooshin en Thijs Boermans. Waar er bij Thijs Boermans al eerder geruchten naar buiten kwamen dat hij met Rose Bertram vieze dingen had gedaan tijdens Expeditie Robinson, lijkt het nu over te zijn geslagen op Anna Nooshin. Geen verkeerde selectie dus, voor Thijs. Maar hoeveel hiervan is waar? Nou, als we deze TikTok moeten geloven, vrij veel. Thijs Boermans plaatste onlangs een TikTok waar zijn gezicht een ‘skincare routine’ krijgt. Dus een crème, en wat maskertjes. Hiervoor ging de acteur uitgebreid op bed liggen, zonder shirt aan. Wie zien niet wie er achter de camera verscheen, maar de handen die Thijs zijn gezicht aan het opmaken zijn, lijken verdacht veel op die van Anna Nooshin. Sterker nog, het zijn die van Anna Nooshin, aan de tattoo’s te zien! Bevestigt dit definitief dat de twee in een relatie zitten, of zijn het gewoon hele ‘close’ vrienden? Dat laatste is vrij onwaarschijnlijk, dus dat Anna Nooshin en Thijs Boermans zich in een relatie bevinden lijkt inmiddels duidelijk te zijn. Wanneer maken de twee het ‘Insta official’? Of maken ze het helemaal niet officieel, en houden ze hun relatie geheim? In ieder geval begint het nu wel héél duidelijk te worden..

@thijsboermans Het zal wel werken. #f #fyp #foryou #skincare ♬ Bank On It – Burna Boy

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvana IJsselmuiden maakt volgers alvast warm met duizelingwekkend jurkje

Sylvana IJsselmuiden heeft een soort teaser voor een nieuw...

Foto: Sterre Koning knalt bijna uit haar uitpuilende shirtje

Zangeres Sterre Koning heeft een nieuwe reeks aan foto's online gezet en die zijn toch een partij mooi om te zien!

Foto: Atlete Lieke Klaver laat haar magistrale vormen zien in strak sportpakje

Atlete Lieke Klaver maakt het erg heet tijdens de koude dagen met haar magistrale vormen in een strak sportpakje...