Foto: Anna Nooshin droomt van mond-op-mond met Kim Feenstra

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin kan de laatste tijd maar aan één ding denken en dat is mond-op-mond met de knappe Kim Feenstra.

Als model en influencer leer je best wel wat interessante mensen kennen. Zo heeft Anna Nooshin veell bekende vriendinnen. Eén van die vriendinnen is blijkbaar model Kim Feenstra. Met Kim heeft ze een wel heel bijzondere band. Anna droomt namelijk van een beetje mond-op-mond met het knappe model. Dat is ook niet heel gek, dat is al een keer gebeurd. En Anna vond dat zo leuk destijds dat ze er nog steeds aan moet denken. Misschien tijd om weer een keertje Kim op te zoeken.

Lees ook: Foto: Anna Nooshin hevig geëmotioneerd na grote ontlading

Anna Nooshin denkt terug aan Kim Feenstra

Het is misschien weer even geleden, maar Anna denkt nog graag terug aan die keer dat Kim Feenstra een kusje kwam stelen van de prachtige influencer. Anna droomt nog vaak over de innige ontmoeting. Ze deelt nu vier jaar later de herinnering weer. Is het voor Anna alleen een leuk moment, of zit er meer achter? En probeert ze met deze foto iets duidelijk te maken aan Kim? Wie weet wat Anna denkt op dit moment, maar de foto was absoluut het delen waard. Anders was deze in de vergetelheid verdwenen.

Anna en Kim zijn een ijzersterk duo

Beide dames zijn niet op hun mondje gevallen en weten zich goed te presenteren als er een camera in de buurt is. Ook komen ze beide geïnteresseerd en spontaan over. En blijkbaar kunnen ze het heel erg goed met elkaar vinden. Misschien is het dus een goed idee om Kim en Anna een eigen programma te geven. Er zijn waarschijnlijk genoeg mensen die graag naar dit koppel willen kijken. Het kan de start zijn van een heel mooi nieuw presentatie duo op de Nederlandse televisie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin)

Anna Nooshin geniet van zwoele avond

Genietend van een cocktail zit Anna dromerig en zwoel voor zich uit te staren. Waar denkt ze aan? Is het Kim Feenstra? Niet kort na het plaatsen van deze foto deelt Anna de mooie herinnering. Het zou dus goed kunnen dat de twee momenten iets met elkaar te maken hebben. Anna is in ieder geval een beetje aan het dagdromen en denkt daarbij aan de verleidelijke Kim, die dat natuurlijk helemaal niet erg vindt. Die voelt zich vast vereerd dat Anna zoveel aan haar denkt.

Anna geeft zich prijs in documentaire

Als je meer over de prachtige influencer wilt weten, dan kan je de documentaire Anna: Status op Amazon Prime kijken. Daarin krijg je namelijk een hele andere kant van de influencer te zien. Anna deelt intieme momentjes en geeft haar volgers een uniek kijkje in haar wereld. Daarmee stelt ze zich heel kwetsbaar op. Anna probeert te bewijzen dat ze meer is dan alleen een mooi gezichtje. Of dat gelukt is mag je zelf bepalen na het zien van de vierdelige documentaire op Amazon Prime.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet showt weinig verhullende zomerjurkjes in eigen slaapkamer

De bloedmooie Kelly Piquet heeft een hele nieuwe reeks aan kleding gehaald. En daarmee imponeert ze haar volgers vanaf haar slaapkamer. 

Foto: Heleen van Royen deelt foto in slaapkamer met vriend

Heleen van Royen is heel open wat betreft haar privéleven. Ook een foto met haar vriend vanuit de slaapkamer is voor de schrijfster niet te gek...

Foto: Kim-Lian van der Meij heeft last van te veel wild groeiend haar

Kim-Lian van der Meij heeft na een dagje strand wel heel erg last van een bad-hair-day. Maar de knappe presentatrice laat dat haar niet tegenhouden.