Foto: Afgetrainde Nochtli scheurt finaal uit haar véél te strakke broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is een zware dag voor de gespierde Nochtli, zo scheurt de brunette volledig uit haar broek. Al was de broek ook wel erg strak en is Nochtli natuurlijk erg gespierd.

Nochtli beweegt druk in wel hele strakke broek

Veel mensen worden wat dikker in de winter door een extra vetlaagje, maar dat is bij de knappe Nochtli Alvarez niet het geval. Zo is Nochtli alles behalve een maatje meer en is de brunette juist ontzettend gespierd. Dat betekent dat Nochtli het hele jaar door in haar beste shape is. Gelukkig voor iedereen deelt Nochtli daar maar al te graag filmpjes en video’s van. Meestal is dit in sportkleding want dat is lekker strechy en ze gaat toch heel vaak naar de sportschool. Als je op de Instagram van Notchli kijkt zie je ook bijna niks anders dan sportleggings en topjes in alle kleuren van de wereld. Toch besloot Nochtli nu dat het tijd was voor een keer een ”normale” outfit. Uiteraard staat dit Nochtli ook ontzettend goed, maar het was zo te zien niet even makkelijk.

Ook in kapotte broek is Nochtli erg knap

Zoals te zien op bovenstaande video heeft Nochtli een gele trui en kapotte broek aangetrokken. De broek zit vol met gaten en de gespierde bovenbenen van de brunette passen er simpelweg niet in. Ze lijken er letterlijk doorheen gescheurd. Gelukkig is de achterkant van de broek nog wel heel. Wat opmerkelijk is, is dat Nochtli allemaal lenige bewegingen maakt in de broek. Om te laten zien dat hij lekker mee beweegt. Toch lijkt dat een beetje vreemd met de al gescheurde broek.

Nochtli heeft het te koud in open broek

Het is voor de meeste mensen geen optie om een kapotte broek aan te trekken, al helemaal niet in de winter. Zo waren kapotte broeken ooit een fashion trend maar gelukkig is deze al enige tijd overgewaaid. Toch lijkt Nochtli Alvarez het niet te kunnen laten om een open broek aan te trekken. De brunette mag dan wel zeggen dat hij voor nu te koud is, maar misschien loopt ze er wel erg graag in. Het zou kunnen komen door Nochtli haar Mexicaanse roots dat ze gewoon altijd de zomer in haar bol heeft. Desondanks de gaten staat de broek in combinatie met het topje Nochtli wel erg goed. Achter Nochtli is te zien dat ze gelijk maar haar hele kledingkast onder handen aan het nemen is. Zou het een nieuwe garderobe switch betekenen?

Nochtli in strakke broek

Nochtli laat spannende ochtend zien

Ondertussen is Nochtli Alvarez één van de grootste influencers van ons land. De knappe ex politie agente is natuurlijk niet te evenaren. Waarschijnlijk waren veel mensen dan ook benieuwd naar de ochtenden van Nochtli. Daarom heeft Nochtli een leuk filmpje gemaakt waarin ze laat zien hoe haar ochtenden eruit zien. Uiteraard trekt de brunette een strak sportpakje aan en maakt ze een lekker ontbijtje. Ondertussen kan haar vriend niet van haar afblijven maar Nochtli gaat natuurlijk snel sporten.

Lees ook: Foto: Nochtli trekt alle aandacht in doorschijnend pakje 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!