Foto: Nochtli trekt alle aandacht in doorschijnend pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nochtli Peralta Alvarez deelt een stel unieke beelden via Instagram. De fitness-influencer komt zowaar in een doorschijnend pak opdagen..

Nochtli is weer helemaal haarzelf! De fitness-influencer lag er een lange tijd uit door haar blessure, waaraan ze geopereerd moest worden en waardoor ze 11 weken lang nauwelijks kon zitten en lopen. Nu is Nochtli terug, en hoe! Het lijkt alsof ze haar oude zelf helemaal heeft teruggevonden en klaar is om alles weer lekker op te pakken. Want de pikante poses van de brunette is ze, ondanks het ongelukje, zeker nog niet afgeleerd. Dat bewijst ze dit keer opnieuw, op de rode loper. Nochtli heeft een nieuw pak gevonden, dat nogal doorschijnend is..

Nochtli laat iedereen watertanden in doorschijnend pak

Op de video die Nochtli via Instagram deelt is te zien hoe ze bij de première van de nieuwe Avatar film is, genaamd Avatar, The Way Of Water. Hier was de brunette uiteraard voor uitgenodigd en ze besloot dan ook om alles uit de kast te trekken om zo mooi mogelijk voor de camera te verschijnen. Althans, ze trok eigenlijk vrij weinig uit de kast.. Veel kleding lijkt niet de dresscode van deze gelegenheid te zijn geweest, als we de video’s van onze fitness-influencer moeten geloven. Nochtli verscheen op de rode loper weer prachtig zoals altijd. Dit keer droeg de brunette een knalblauw pak, met doorschijnende stukjes. Ook de zijkant van dit wonderbaarlijke pak lijkt te ontbreken. Althans, dat zal wel het model zijn. In ieder geval is dat geen straf voor de volgers van Nochtli, die het dan ook allesbehalve erg lijken te vinden dat het model zo voor de camera’s verschijnt. Nochtli is weer helemaal aan het stralen!

Lees ook: Foto: Knoeiende Nochtli houdt heel weinig kleren aan

Hevig zwetende Nochtli schreeuwt het uit op fiets

Onlangs deelde Nochtli Peralta Alvarez een wel héél opvallende en verleidelijke video via Instagram. Op de video was te zien hoe de brunette het helemaal gehad had en het uitschreeuwde terwijl ze gefilmd werd. Echter bleek dit later gewoon voor een reclamespotje van Reign Body Fuel te zijn, waarop de hevig zwetende influencer te zien was. Nou, als je Nochtli in je reclamespotje hebt spelen, ben je gegarandeerd binnen. Nochtli was te zien op een fiets, of beter gezegd, een hometrainer. De brunette haar huid was glimmend van het zweet, en terwijl ze hard aan het trappen was schreeuwde ze het uit. Op de video is allemaal te zien hoe deze opnames in z’n werking gaan, en hoe de influencer helemaal in haar focus belandt. Dit allemaal was in Londen. Dus Nochtli heeft tegenwoordig ook internationale samenwerkingen. Ze gaat de wereld over! Tot slot was er nog een sappig shot van de brunette die een dorstig slokje nam van het merk, daarna was het perfect! Weet jij binnenkort een zwetende, dorstige Nochtli te spotten in dit verleidelijke reclamespotje?

Lees ook: Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!