Fidan Ekiz bewijst met deze foto dat ze de leukste presentatrice van Op1 is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Misschien ben je het er nog niet mee eens dat Fidan Ekiz de leukste presentatrice van Op1 is. Nadat je deze foto van de presentatrice hebt gezien ben je hoe dan ook overtuigd!

Als je het hebt over de presentatoren van Op1, dan kan er zo een hele lange lijst benoemd worden. Het programma komt elke werkdag op televisie en daardoor is het altijd maar weer de vraag wie de boel gaat presenteren. Nu heeft iedereen natuurlijk altijd stiekem een eigen voorkeur naar wie ze willen zien. Die voorkeuren kunnen nog eens flink verschillen, en al helemaal met zoveel keus uit leuke presentatoren. Op1 heeft dan ook de crème de la crème van Nederlandse presentatoren. Ze hebben natuurlijk al Welmoed Sijtsma én Carrie ten Napel. Wie goed heeft opgelet heeft gezien dat er opnieuw een gevaarlijke speler aan dat rijtje is toegevoegd: Fidan Ekiz. Ze presenteert sinds kort samen met haar nieuwe presentatieduo wederhelft Sven Kockelmann en is simpelweg alweer de leukste. Deze foto is daar het harde bewijs van!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fidan (@fidanekiz)

Fidan Ekiz was mooiste gast bij Gouden Televisier-Ring

Het Gouden Televisier-Ring gala is inmiddels al weer een tijdje geleden. Toch is het een avond die we zeker niet moeten vergeten, vooral als het om Fidan Ekiz gaat. Natuurlijk was de presentatrice ook bij de bekende uitreikingen aanwezig. Ook zij deed haar uiterste best om er schitterend uit te zien die avond, en dat lukte de presentatrice zeker. Op de foto hierboven is te zien hoe Fidan er die avond uitzag. Natuurlijk vallen haar grote bruine ogen al gelijk op, waarmee ze heel nadenkend naar boven kijkt. Ze droeg een prachtige groene bloemenjurk en viel natuurlijk gelijk op. Fidan werd genomineerd voor de Televizier-Ster Presentatrice 2021, maar won helaas niet. Toch had ze alleen haar verschijning nodig om de show te stelen!

Lees ook: Foto: Welmoed Sijtsma laat onverwachts haar twee jokers zien

Einde van De Vooravond toch in voordeel van Fidan Ekiz

Fidan presenteerde het programma De Vooravond tussen augustus 2020 en mei 2021. Daarna stopte het programma er plots mee. Fidan was er absoluut niet over te spreken, want voor haar kwam het ook erg abrupt. Ondanks dat ze er erg van baalde, gaf dat haar wel de kans om bij Op1 te presenteren. Stiekem zijn we daar toch wel blij mee…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fidan (@fidanekiz)

Nog één laatste foto van Fidan Ekiz

Nu kun je aan de hand van één foto natuurlijk nog niet helemaal oordelen of de kei harde stelling die wij hebben ingenomen ook echt klopt. Dus, bij deze nog een foto om voor eens en voor altijd te bewijzen dat niemand bij Op1 leuker is dan Fidan Ekiz. Het is natuurlijk leuk om Fidan helemaal opgetut te zien (zoals bij het Televisier-Ring Gala), maar het is veel leuker om haar in haar natural habitat te zien. Op Instagram plaatst ze ook regelmatig foto’s van haar dagelijks leven, waaronder de foto hierboven. Ze is een hapje aan het eten met vriendinnen, en daar hoeft helemaal geen perfecte foto van gemaakt worden. Fidan is niet van het veel moeite doen voor een foto, maar toch straalt de gezelligheid van deze foto af. Dat komt door niemand minder dan Fidan zelf!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.