Foto: Welmoed Sijtsma laat onverwachts haar twee jokers zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Welmoed Sijtsma ontpopt zich als meeste sluwe kandidaat in Wie is de MolZe lijkt momenteel al twee jokers in haar bezit te hebben gehad. 

De vorige aflevering leek het er al op dat presentatrice Welmoed Sijtsma een joker in het spel had weten te bemachtigen. Maar deze aflevering lijkt Welmoed gewoon weer ergens een joker vandaan te hebben getoverd. Waar haalt Welmoed al deze magische jokers toch vandaan. Is dit een teken dat zij stiekem de Mol is of speelt er meer? Er is altijd wel iets mysterieus aan de hand bij Wie is de Mol? maar Welmoed lijkt nu het middelpunt te worden van alle sluwe spelletjes.

Lees ook: Foto: Welmoed Sijtsma bespreekt pluspunten in pleidooi Wie is de Mol

Welmoed drukt even een joker achterover

Welmoed had zich nog zo voorgenomen om niet te fanatiek aan het spelletje mee te gaan doen. Die weddenschap met zichzelf heeft ze overduidelijk verloren. Want zoals je kan zien heeft de beeldschone blondine gewoon weer een joker weten te bemachtigen. Waar ze die de hele tijd vandaan haalt blijft de vraag. Welmoed lijkt het spelletje in ieder geval heel goed te kunnen spelen. Ze is een stuk sluwer dan de meeste andere van haar medekandidaten. Het geniepige lachje dat Welmoed ook op de foto heeft laat zien dat ze nog helemaal niet klaar is met het spelen van de sluwe en duistere spelletjes die Wie is de Mol? met zich meebrengt. Want behalve de daadwerkelijke opdrachten spelen de kandidaten natuurlijk ook een groot spel van vertrouwen met elkaar. Wie laat je wel toe en wie niet? Wie vertrouw je in de opdrachten en aan wie vertel je kostbare informatie? Welmoed lijkt daar momenteel niet de beste kandidaat voor te zijn, aangezien ze achter ieders rug jokers achterover drukt. Maar daar weet de rest niks van, en die lijken haar nog gewoon te vertrouwen.
Welmoed overleeft weer een aflevering van Wie is de Mol?

Het is de bloedmooie presentatrice gewoon weer gelukt om een aflevering van WIDM zonder kleerscheuren te overleven. Welmoed lijkt zich heel makkelijk door het programma heen te kunnen bewegen. Dat kan maar twee dingen betekenen. Of Welmoed is een van de betere kandidaten die het spelletje rijk is. Of ze is de Mol. Natuurlijk is het nog veel te vroeg om daar serieuze uitspraken over te doen, maar ze blijft wel een klein beetje verdacht. Ondanks haar sluwe spelletjes is het wel altijd genieten als Welmoed te zien is. En nu ze door is naar de volgende aflevering, kan je nog langer genieten van de beeldschone blondine. Uit de manier waarop ze het spelletje speelt merk je wel dat Welmoed geboren is om deel te nemen aan Wie is de Mol? Misschien dat ze over een paar jaar wel het programma kan presenteren, dan mag je namelijk nog veel meer van haar genieten. Voorlopig eerst maar de volgende aflevering overleven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.