Femke Wiersma (BBB) leidt aandacht af van andere ministers in prachtige outfit (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Femke Wiersma is beëindigd als minister van Landbouw in het nieuwe kabinet. Maar Femke wist wel echt de spotlight te stelen op de bijzondere dag!

Femke Wiersma die we kennen als minister van Landbouw, Visserij, Voedselzekerheid en Natuur, heeft de aandacht goed kunnen afpakken van alle andere ministers door de geweldige outfit die ze draagt!

Femke Wiersma verbaast iedereen met deze look tijdens ceremonie

De jurk die Femke Wiersma heeft besloten om te dragen tijdens de ceremonie was blijkbaar een goede keuze! Er is namelijk gelijk veel aandacht naar Femke en de prachtige look die ze draagt. Zo valt ze toch wat meer op dan de andere ministers. Ze draagt namelijk een lange glitterjurk met een lichtpaarse kleur. Je kan zien dat er veel over is nagedacht en dat ze echt de perfecte jurk heeft gevonden voor het belangrijke moment. Er zijn daarom ook vele reacties die vertellen hoe prachtig Femke wel niet is.

Klik hier om een video te zien van Femke Wiersma in de prachtige jurk!

Femke Wiersma prachtige outfit

Femke Wiersma spreekt in het Fries haar belofte uit bij beëdiging als minister

Niet alleen haar prachtige jurk van Femke Wiersma heeft de aandacht gekregen. Wat ook een bijzonder moment was deze dinsdagochtend is dat ze haar belofte in het Fries heeft gedaan! Alle ministers en staatssecretarissen hebben bij koning Willem-Alexander de eed; ‘zo waarlijk helpe mij God almachtig’ of de belofte; ‘dat verklaar en beloof ik’ afgelegd. Dat mag je ook in het Fries doen en dat is dus exact wat Femke heeft gedaan! Ze sprak uit tegenover de koning: ”Dat ferklearje en ûnthjit ik.” De clip krijgt daardoor gelijk veel aandacht! Ook NSC-Kamerlid Folkert Idsinga sprak de koning aan in het Fries. Het zijn bijzondere momenten die zeker de aandacht verdienen. Veel mensen reageren positief op de momenten en zijn blij dat Femke de keuze heeft gemaakt om in het Fries haar belofte af te leggen.

Klik hier om de belofte van Femke Wiersma en Folkert Idsinga te bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...