ESPN-verslaggeefster Noa Vahle straalt in zomers jurkje op vakantiefoto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle is op vakantie! De blondine deelt beelden van deze zomerse trip via Instagram..

Noa Vahle is lekker op vakantie. De blondine deelt via Instagram verschillende beelden van haar tijd daar. Alsof haar vakantie niet mooier kon, is ze ook nog eens op stap met Suzanne Schulting! Deze dubbeldate-vakantie levert al dagen een fijne stroom aan heerlijke kiekjes op…

Noa Vahle deelt zomerse foto in luchtige jurk

Noa Vahle lijkt optimaal te genieten van haar prachtige tijd in de nog onbekende vakantiebestemming. De blondine was een tijd geleden wel in Portugal, wat te zien was op haar Instagram. Maar of de ESPN-presentatrice zich daar nog steeds bevindt, is nog maar de vraag. Noa deelt verschillende foto’s. Eerst zien we de blondine zelf, die aan het stralen is in een zwarte zomerjurk. Dit luchtige jurkje past de dochter van Linda de Mol dan ook perfect, en ze poseert dan ook vrolijk voor de camera. Samen met een handtasje is deze outfit meer dan compleet. Na de foto van d’r outfit, heeft ze voor haar volgers een foto van haar voeten. Althans, ze doelt natuurlijk op deze prachtige hakken van Gucci. Hierna krijgen we nóg een foto van Noa te zien, die uit eten is op een prachtige locatie. Verlegen kijkt ze de camera in en lacht ze voor de foto. De laatste foto is dan ook uiterst opvallend, want hier zien we het eten van de blondine. En dat ziet er dan ook alles behalve vies uit! De blondine geniet van een lekker spaghetti met truffel, lijkt het op. De laatste foto is misschien wel de meest verleidelijke van alle foto’s!

Lees ook: Video: Noa Vahle geeft uitleg bij gek dansje tijdens Vandaag Inside

Noa Vahle deelt ruige vakantiefoto’s met Suzanne Schulting

Onlangs deelde Noa Vahle nóg meer opvallende vakantiefoto’s op haar Instagram account. Op deze foto’s was namelijk te zien hoe de blondine samen met niemand minder dan Suzanne Schulting het gevaar ging opzoeken. Althans, deze rit leek allesbehalve veilig. Te zien is hoe Suzanne en Noa aan het motorcrossen zijn, in Portugal. Noa deelt een ruige video en mooie foto’s bij dit avontuur. Op de eerste foto zien we ook nog iets opvallends; de vriendjes van de dames zijn uiteraard ook mee op dit gewelddadige avontuur. Ze zijn gezellig met z’n viertjes op vakantie dus! Met z’n vieren poseren ze voor de camera, met de stoere motoren. Op de tweede foto zien we alleen Noa met haar vriend. Hierna zien we een snelle video dat ze aan het rijden zijn door de bergen van Portugal. Het ziet er avontuurlijk uit. Maar Noa en Suzanne zijn natuurlijk ook geen saaie types. Noa deelt in de hashtags nog een plaagstootje aan Suzanne uit; “#Ietsleukerdanschaatsensuus“.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'