Video: Noa Vahle geeft uitleg bij gek dansje tijdens Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle is inmiddels vast onderdeel geworden van de Vandaag Inside-crew. Deze keer legt ze aan Johan, René en Hélène uit hoe dit gekke dansje werkt…

Gaat het wel helemaal goed met de spelers van Oranje? Is Louis van Gaal helemaal doorgedraaid? Vooral Johan Derksen had veel te zeggen over deze vreemde oefening. Toch zat er een reden achter, volgens Noa Vahle. De verslaggeefster analyseerde het volksdansje voor de heren in de studio…

Noa Vahle geeft uitleg tijdens Vandaag Inside

Onlangs zagen we het dansje van de Oranje-spelers dus tijdens een uitzending van Vandaag Inside. De heren waren hier niet bepaald van onder de indruk, en besloten dus ook verhaal te halen bij verslaggeefster Noa Vahle, overigens ook dochter van Linda de Mol. Die had hier het volgende op te zeggen; “Ik weet ook niet precies wat dit inhield, we zagen dit soort volksdansje, ik denk dat Johan dit ook wel leuk vond om te zien“. Johan was echter niet enthousiast over deze dans van de Oranje spelers; “Ik vind het zo gênant, daar staan drie trainers die echt hoog gevoetbald hebben, en dan laten ze volwassenen profs die grote prijzen moeten gaan winnen dit soort onzin doen, is er dan niemand van die spelers die zegt dat ze iets nuttigs moeten gaan doen?”. Nou is Derksen vaak niet echt positief over dingen te spreken, maar hier had hij echt een hard hoofd in. In ieder geval leek Noa Vahle zelf zich best te vermaken met dit ‘dansje’. Het dansje ging als volgt; de Oranje internationals stonden in een kring, en hielden elkaars hand vast terwijl ze renden. Intussen hield Frenkie de Jong de bal hoog. Het leek wel een schoolpleintje!

Lees ook: Video: Louis van Gaal geniet van piepjonge Noa Vahle tijdens persconferentie Oranje

Noa Vahle deelt unieke beelden van verslag in Tirana

Onlangs mocht de 22 jarige Noa Vahle gewoon verslag doen van de conference league finale tussen Feyenoord en AS Roma. En dat is niet niks, op zo’n jonge leeftijd. De blondine is natuurlijk de dochter van Linda de Mol, dus misschien staat ze op dat gebied al 1-0 voor ten opzichten van de andere mensen die dit vakgebied willen doen, maar ze doet het fantastisch. De blondine is aan het uitgroeien tot een hele grote en wordt binnenkort misschien wel gezien als de nieuwe Hélène Hendriks. En als je met haar vergeleken wordt, heb je potentie. Maar die potentie is bij Noa al lang ontdekt, ze werkt inmiddels, doet verslag bij Vandaag Inside en is haar netwerk hiermee dus ook flink aan het uitbreiden. Met bijna 12 duizend volgers op Instagram is Noa aan het uitgroeien tot een heuse bn’er! Maar ja, als dochter van Linda de Mol kan je ook natuurlijk niet achterblijven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen!