Emma Wortelboer, Sylvie Meis & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De lente komt langzaam het land binnen. De regen verdwijnt, de zon laat zich steeds vaker zien, alleen de temperatuur wil nog niet erg meewerken. Daarom is het maar goed dat deze Hot Topics als een kacheltje zo warm zijn! Met vandaag: Emma Wortelboer, Sylvie Meis, Angela Schijf, Stijn Fransen en Nicolette van Dam! 

Emma Wortelboer

Je wist natuurlijk al dat Emma Wortelboer een paar goede kronkels in haar kop heeft. Dat is helemaal niet negatief: wij Nederlanders doen al normaal genoeg, dan is het af en toe lekker dat er iemand gek doet. En daarbij: niet iedereen krijgt Matthijs van Nieuwkerk in een jurk. Toch Emma ging nu een stapje verder. Er was zelfs een streepje voor nodig om haar foto kuis genoeg te maken voor het internet. Maar ook: heeft Emma hiermee het NSFW-filter uitgespeeld?

Sylvie Meis

We wachten nog altijd vol pakjesavondverwachting op het moment dat Sylvie Meis terugkeert op de Nederlandse televisie. Die hoop lijkt zo ijdel als de lucht op de top van Mount Everest, maar hoop doet leven. Het laatste kiekje dat in haar forumpagina gepost werd bevat misschien een verscholen hint: maakt zij zich klaar voor een hardlooptocht naar Nederland?

Sylvie Meis – Beeld: Instagram Sylvie Meis – Mannenzakenforum

Stijn Fransen

Stijn Fransen is één van de velen namen die hun carrière lanceerde bij Goede Tijden, Slechte Tijden. Na de show heeft zij, net als elk ander (weggeschreven) personage in de serie, goede én slechte tijden. Zo kent het Nederlandse publiek haar naam en haar faam, maar is Stijn nog steeds genoodzaakt mee te doen aan programma’s zoals Dance, Dance, Dance. Met dat soort programma’s weten wij allemaal: dat doet ze om de strakke pakjes, niet om de zendtijd.

Angela Schijf

Nu we door het coronavirus zijn veroordeeld tot bankhangen en series kijken, is het nóg beter dat Angela Schijfs serie nog steeds draait. Meisje van Plezier zorgt wekelijks voor veel kijkers, maar niet alleen de serie kan op veel fans rekenen. De screencaps in het forumtopic van Angela oogsten namelijk ook veel bedankjes. Dit keer geen zoenende Angela en Holly Mae Brood, maar het bewijs dat elk meisje van plezier ook een nette dame in zich heeft.

Angela schijf
Angela Schijf -beeld: screencap / Mannenzakenforum

Nicolette van Dam

We moeten Nicolette van Dam tegenwoordig (te) veel op TV missen. Het zal ongetwijfeld wat te maken hebben met haar ondernemende man (de altijd goedlachse Bas Smit) en dat haar gezin op dit moment haar prioriteit krijgt. Tegenwoordig vangt de tv-camera haar dus steeds minder, maar dat geldt niet voor eigen camera. Die zorgde voor een vers out-of-bed-kiekje. 

Nicolette van Dam - Beeld: Instagram- Mannenzakenforum
Nicolette van Dam – Beeld: Instagram – Mannenzakenforum

Laatste nieuws

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Gerelateerde berichten