Emma Heesters wordt opgeroepen voor The Streamers in deze briljante video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je hebt er lang om moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover. niet alleen zijn The Streamers terug, maar ze hebben een bijzonder nieuw lid.

Ja hoor, ze zijn er weer. The Streamers, de enige band van Nederland die nooit live zal optreden, zijn terug. En deze keer met een iets andere opstelling. Zangeres Emma Heesters is namelijk gevraagd om zich bij dit bijzondere gezelschap te voegen. En daar kon de knappe zangeres van hits als onder andere Rendez Vous natuurlijk geen nee op zeggen. Binnenkort kan je dus weer nieuwe online concerten verwachten van de megaband en Emma is dan een van de vaste gezichten die bijzondere, ontroerende en te gekke optredens mag gaan geven met de rest van The Streamers.

Lees ook: Waardoor is Emma Heesters bekend geworden?
Emma komt met leuke aankondiging net voor de feestdagen

Met de feestdagen in aantocht en heel het land weer in rep en roer vanwege de nieuwe maatregelen, is het Emma Heesters die iedereen een sprankje hoop geeft in deze donkere dagen. En wel met een hele leuke video. Want je kan natuurlijk je niet zomaar aansluiten bij de grootste band van Nederland. Dat moet een beetje op een ludieke manier. en dat heeft Emma wel begrepen. Op haar Instagram deelt ze hoe ze zich bij de rest van de band voegde. En dat begon met een wel heel bijzonder appje van Frank Lammers. Kijk maar hoe dat allemaal in zijn werk ging.
Emma volgt in hele grote voetstappen

Emma begeeft zich met The Streamers in het gezelschap van grootheden uit de muziekwereld. De grootste, en vooralsnog enige, livestreamband van het land bestaat uit onder anderen Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Maan, Suzan & Freek en Thomas Acda. Dat zijn natuurlijk niet de minste zangers en zangeressen van het land. Dus dat Emma zich bij hen mag voegen is natuurlijk best wel bijzonder. Nu heeft Emma haar plek tussen deze Hollandse grotheden natuurlijk keihard verdiend, maar het is goed om te zien dat haar harde werken beloond wordt.

Wanneer kan je Emma Heesters en The Streamers verwachten?

Het is nog niet bekend wanneer The Streamers weer optreden en wie van de oorspronkelijke formatie weer terugkeert naar de band. Oprichters als Kraantje Pappie en Guus Meeuwis zullen ongetwijfeld weer van de partij zijn, die zie je ook in het aankondigingsfilmpje. Maar welke artiesten allemaal mee doen deze keer dat is nog niet geheel bekend. Wel belooft het gezelschap op 17 december om 10.00 uur met meer informatie te komen. Dus als je meer wilt weten over wat de groep allemaal van plan is, dan is het de moeite waard om die dag extra goed op te letten. Net als in Maart belooft ook deze editie van The Streamers, zeker met de toevoeging van Emma Heesters, echt weer een feestje te worden. Zij zorgen er met zijn allen voor dat thuisblijven geen straf meer is. Ze geven je namelijk van achter het scherm, iets om naar uit te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise laat haar verrukkelijke vormen zien in roze sportpakje

We hebben de mooie Famke Louise wel vaker gezien in een strak pakje, maar de video die ze nu heeft gedeeld krijgen wij het wel heel erg warm van.

Foto: Lesley Versprille (26) buigt voorover in piepklein pakje

Lesley Versprille laat zien hoe lenig ze is door eens flink voorover te buigen. Dit doet ze in een piepklein pakje...

Foto: Robin Hamersteen (34) komt zeiknat zonder topje het water uit

Robin Hamersteen trakteert met heerlijke beelden! Het model komt op magistrale wijze het water uitgelopen...