Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen. 

De mooie zangeres weet wel hoe ze haar volgers een beetje bij de les moet houden. Dat doet ze namelijk met een ontzettend leuke video. Emma Heesters zingt in de video een wel erg bekend nummer, maar het is vooral haar kleding die de kijkers opvalt.

Emma Heesters heeft opvallend jurkje aan in video

De blonde zangeres doet haar beste versie van een liedje uit De Kleine Zeemeermin. En dat is natuurlijk erg leuk om te horen. Emma zingt over een diepe duik in de zee, maar haar volgers denken na het zien van dit filmpje eerder aan een diepe duik in haar openhangende jurkje. Dat is namelijk wat het meeste is bijgebleven aan deze bijzondere video. De jurk van Emma Heesters is wel heel erg opvallend. Misschien dat Emma dat juist bewust heeft gedaan, voor het geval haar zangkunsten niet genoeg op zouden leveren aan views. De aantrekkelijke blondine weet in ieder geval wel hoe ze het beste uit haar video kan halen. Dat laat ze maar weer goed zien deze keer. Met haar mooie outfit en goede stem weet Emma de harten van haar fans snel te veroveren. Bekijk de video snel hier!

Lees ook: Emma Heesters laat vanuit pashokje zien dat haar onderkleding stiekem totaal niet matcht

Emma Heesters heeft wel vaker opvallende kleding aan

De mooie zangeres doet dit overigens niet voor het eerst. Ze heeft wel eens vaker opvallende pakjes aan die ervoor zorgen dat haar volgers helemaal betoverd raken. Die zijn ontzettend verliefd op de outfits die Emma Heesters vaak aantrekt. De zangeres weet ook wel dat als ze haar fans een plezier wil doen, ze voorlopig niet moet stoppen met het dragen van deze geweldige pakjes. Dat zou voor iedereen een flinke klap zijn namelijk. Als Emma Heesters plotseling haar vormen gaat bedekken met dikke lagen stof, dan zouden haar foto’s en video’s toch wel een stukje minder interessant worden om naar te kijken. Natuurlijk blijft Emma een mooie verschijning om te zien in welke outfit dan ook, maar dat neemt niet weg dat sommige pakjes gewoon beter werken dan anderen. Dat is voor Emma ook geen geheim, daarom draagt ze vaak ook juist outfits die helemaal aansluiten bij de wensen van haar fans.

Lees ook: Emma Heesters trekt vlug haar kortste glitterjurkje aan onder de kerstboom

Volgers van Emma Heesters zijn erg blij met kledingkeuze

Natuurlijk zijn de volgers van Emma Heesters in meer geïnteresseerd dan alleen maar haar mooie zangstem. De zangeres ziet er namelijk ook meer dan eens ontzettend leuk uit op de foto of video. En haar volgers zijn helemaal gewend aan haar mooie looks. Die kunnen ook bijna niet meer zonder. Daarom zijn ze ook altijd zo blij als Emma Heesters weer besluit om een mooie video met hen te delen. Zo hoeven ze nooit wat te missen van de prachtige looks van Emma Heesters. De zangeres houdt haar volgers met haar content enorm tevreden.

Emma Heesters deelt meer foto’s op Instagram

Wil je meer zien van Emma Heesters achter de schermen? Volg dan de zangeres op Instagram! Daar deelt Emma allemaal leuke foto’s en video’s die je als fan gezien moet hebben!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...