Emma Heesters deelt tropische foto’s met vriend op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl Emma Heesters intens geniet van haar welverdiende vakantie met vriend Wesley Hoedt, genieten wij van haar zomerse foto’s op Instagram! Vooral deze moet je gezien hebben…

Iedereen mag het weten: Emma Heesters en haar vriend Wesley Hoedt zijn op vakantie! De twee tortelduifjes zijn neergestreken op een exotische bestemming, vanaf waar ze hun volgers op Instagram constant bestoken met tropische foto’s en video’s. Heeft Emma tussen al het Instagrammen door nog wel tijd om vakantie te vieren? Jazeker! Haar voetballende vriend zorgt ervoor dat de blonde zangeres nergens aan ontbreekt tijdens deze welverdiende break. Zou hij ook haar badkleding uitgekozen hebben? Emma Heesters ziet er namelijk uit alsof ze rechtstreeks uit een mannenfantasie gestapt is!

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Emma Heesters

Emma Heesters deelt Instagram foto van nieuw setje

Vlak voor Emma Heesters en vriend Wesley Hoedt het strand opgingen maakten ze nog even snel een foto in de spiegel, en deelden deze via Instagram. Vooral van dit kiekje viel ieders mond wagenwijd open. Emma droeg namelijk een gloednieuw setje badkleding waar je spontaan een zonnesteek van krijgt! Je kunt de foto’s hier bekijken. Must-see!

Emma en Wesley op het strand

Toen Emma Heesters eenmaal op het strand lag kon het bruinen beginnen. Haar nieuwe setje liet een hoop huid onbedekt, dus moest er flink gesmeerd worden. Wesley Hoedt werd niet geselecteerd voor het EK voetbal, dus heeft hij genoeg tijd om Emma met een fles zonnebrandolie achterna te zitten. Je bloedmooie vriendin tegen schadelijke zonnestralen beschermen is op een bepaalde manier ook ‘defensie’, toch?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!