Emma Heesters deelt heerlijke vakantiefoto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eindelijk mag én kan het weer: op vakantie naar mooie landen met tropische temperaturen. Ook Emma Heesters geniet weer volop van het feit dat ze haar favoriete vakantiebestemming Ibiza kan bezoeken. Uiteraard laat Emma de exotische locaties en daarbij horende outfits graag zien op haar Instagram.

Op vakantie met Emma Heesters

Emma Heesters is de laatste tijd misschien wel vaker in het buitenland dan in Nederland! Haar tripjes zijn allemaal op de voet te volgen via haar Instagram. De zangeres vliegt regelmatig naar het zuiden van Europa, waar ze even tot rust komt. Gelukkig houdt Emma die tripjes niet alleen voor zichzelf. Zo komen er regelmatige prachtige foto’s van de zangeres in het liefst zo luchtig mogelijke kleding voorbij! Meestal gaat de blondine met haar vriend Wesley Hoedt op vakantie. Het stel ging net als vorig jaar ook dit jaar samen naar Ibiza.
Internationaal succes voor Emma Heesters

Emma brengt de ene na de anders single uit, de succesvolle Youtuber is nu écht niet meer te stoppen als zangeres. Twee jaar terug scoorden Heesters en Rolf Sanchez een grote hit met ‘Pa Olvidarte’, nu scoort Emma Heesters opnieuw een hit ‘Alles Wat Ik Mis’ met niemand minder dan Ronnie Flex. Haar meest recente single is een duet samen met de Vlaamse zanger Metejoor. Op 9 juni verscheen het nummer ‘Rendez-Vous’. Wat blijkt? Ook in België is Emma nu razend populair!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!