Emma Heesters deelt foto vanuit vreemde locatie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op een nieuwe foto van Emma Heesters lijkt de zangeres zich op een vreemde ondergrondse locatie te bevinden.

Met meer dan 800.000 volgers weet Emma Heesters heel goed hoe ze haar fans tevreden houdt met Instagram-foto’s. Het succes van Emma Heesters komt onder andere doordat ze bij Beste Zangers het nummer Pa Olvidarte zong met Rolf Sanchez. Ook scoorde ze hits met Loop Niet Weg, Waar Ga Je Heen en I Like Me Better.

Lees ook: Emma Heesters is een échte bondgirl op nieuwe foto

Emma Heesters scoort nieuwe hit

Haar meest recente hit is een ánder soort plaatje! De zangeres heeft namelijk een nieuwe foto gedeeld waar ze weer prachtig op staat. Wat opvalt: Emma heeft een wel heel aparte locatie gekozen voor haar kiekjes. Ze laat weten dat ze in Antwerpen is, maar waar precies in de Belgische stad? Met zo’n vieze vloer en onveilig ogende achtergrond lijkt het niet echt de ideale omgeving voor een onschuldig ogend blond meisje! Toch laat ze op de Instagram-foto even haar nieuwe zwarte laarzen zien in typische Emma Heesters-pose. Zo kennen we haar weer!

 

View this post on Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma showt haar nieuwe laarzen op Insta foto

De zangeres laat op de foto duidelijk haar nieuwe laarzen zien. We weten van Emma Heesters dat ze gek is op nieuwe kleding en schoenen. Haar nieuwe aanwinst: lange zwarte leren laarzen met hoge hakken. Op hoge hakken lopen kan de zangeres wel, want ze deelt vaker foto’s waarop ze hoge naaldhakken aanheeft. Emma Heesters is 1.69 m lang, dus aan haar lengte ligt die keuze niet. Ook draagt ze er een kort zwart glitterbroekje en een zwart topje op. Een interessante outfitkeuze, want het is geen weer om zulke korte kleding te dragen. Misschien heeft ze daarom die lange laarzen aan, zo blijven haar onderbenen wel warm.

Emma Heesters blijft lang ronddwalen in parkeergarage

Zo’n vreemde locatie blijkt het niet te zijn; op het Instagram-verhaal van Emma Heesters wordt duidelijk dat ze in een parkeergarage is. Wat wel opvalt is dat ze er erg lang rond blijft struinen. Op meerdere filmpjes in de parkeergarage laat ze nóg meer nieuwe laarzen zien. Ze heeft zich er zelfs even omgekleed, want op een later filmpje heeft ze een ander topje aan. Een goede keuze; het zwarte topje is namelijk omgewisseld voor een korter topje met glitterstroken. Door de #goingplaces onder haar foto vragen wij ons af waar ze heen gaat. Zou de parkeergarage haar eindbestemming zijn?

Emma Heesters foto parkeergarage

De échte reden dat Emma zich op deze plek bevindt

In een later Instagram-verhaal deelt Emma Heesters dat ze bij de voetbalwedstrijd van haar vriend aan het kijken is. Daarvóór heeft ze dus blijkbaar een lange tijd in de parkeergarage in het stadion van Antwerpen rondgelopen. Zo’n zin had ze dus niet in die wedstrijd! Emma Heesters heeft sinds 2021 een relatie met haar vriend Wesley Hoedt. Sinds kort voetbalt Hoedt bij RSC Anderlecht en daarom support Emma hem ‘live’ wanneer ze tijd heeft. De wedstrijd eindigde in 1-1 en in een later Instagram-verhaal laat ze weten dat ze ondanks dat gewoon trots is op haar vriend. Toch moet Wesley zich zorgen gaan maken. Emma lijkt namelijk liever onder de grond te zitten dan op de tribune: ze stuurde dit verhaal wéér vanuit die parkeergarage!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op! 

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag!