Eerste beelden ‘Jupiter’s Legacy’ op Netflix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jupiter’s Legacy gaat in mei van start op Netflix met zijn eerste, acht afleveringen tellende, seizoen. Netflix heeft eindelijk de eerste teaser vrijgegeven voor hun nieuwste superheldenserie. Ook is de releasedatum onthuld voor seizoen 1, namelijk op vrijdag 7 mei 2021.

We krijgen veel nieuwe superhelden te zien op Netflix. Er is namelijk een eerste teaser vrijgegeven voor de serie Jupiter’s Legacy, die gebaseerd is op de gelijknamige comics van Mark Millar. Hoewel de teaser nog weinig weggeeft belooft dit nu al een super brute show te worden!

Millerverse

Hier is hoe Netflix de serie beschrijft: “Na bijna een eeuw de mensheid veilig te hebben gehouden, moet de eerste generatie superhelden van de wereld plaats maken voor hun kinderen. Maar spanningen stijgen als de jonge superhelden, die zich enorm willen bewijzen, niet voldoen aan de reputatie van hun voorgangers.

De serie is gebaseerd op Mark Millar en Frank Quitely’s comic book. Mark is de bedenker van het Millerverse, een beetje zijn versie van de Marvel Universe. Hij heeft eerder al Kingsmen en Kick- bedacht, dus het is duidelijk dat hij goed is in vette actie vol humor, spektakel en een flinke dosis bloed en gore. Dat is dan ook de verwachting van Jupiter’s Legacy, een bloedige en meedogenloze serie die je van je stoel gaat blazen.

The Netflix Cinematic Universe

Het is duidelijk dat Netflix niet blij is met de komst van DisneyPlus. Niet alleen moesten ze stoppen met hun Marvel series, ook zagen ze alle Marvel, Disney en Star Wars content verdwijnen van hun site. En met de komst van DisneyPlus STAR hebben ze een serieuze concurrent erbij gekregen. Ze zullen dus iets moeten verzinnen om alle superhero fans tevreden te houden. Gelukkig lijkt at met de komst  van Jupiter’s Legacy goed te gaan lukken. Ook hebben ze een mega cast verzameld om dit project leven in te gaan blazen.

Het is een logische stap voor Netflix, dat achter de schermen zijn eigen gigantische MCU-achtige franchise wil bouwen op basis van het werk van Mark Millar. Het project is bedacht en geproduceerd door Steven S. DeKnight, showrunner van het eerste seizoen van Daredevil. Als deze serie net zo bruut wordt als dat eerste seizoen, dan belooft dat veel goeds.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!