Eerste beelden ‘Jupiter’s Legacy’ op Netflix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jupiter’s Legacy gaat in mei van start op Netflix met zijn eerste, acht afleveringen tellende, seizoen. Netflix heeft eindelijk de eerste teaser vrijgegeven voor hun nieuwste superheldenserie. Ook is de releasedatum onthuld voor seizoen 1, namelijk op vrijdag 7 mei 2021.

We krijgen veel nieuwe superhelden te zien op Netflix. Er is namelijk een eerste teaser vrijgegeven voor de serie Jupiter’s Legacy, die gebaseerd is op de gelijknamige comics van Mark Millar. Hoewel de teaser nog weinig weggeeft belooft dit nu al een super brute show te worden!

Millerverse

Hier is hoe Netflix de serie beschrijft: “Na bijna een eeuw de mensheid veilig te hebben gehouden, moet de eerste generatie superhelden van de wereld plaats maken voor hun kinderen. Maar spanningen stijgen als de jonge superhelden, die zich enorm willen bewijzen, niet voldoen aan de reputatie van hun voorgangers.

De serie is gebaseerd op Mark Millar en Frank Quitely’s comic book. Mark is de bedenker van het Millerverse, een beetje zijn versie van de Marvel Universe. Hij heeft eerder al Kingsmen en Kick-A*s bedacht, dus het is duidelijk dat hij goed is in vette actie vol humor, spektakel en een flinke dosis bloed en gore. Dat is dan ook de verwachting van Jupiter’s Legacy, een bloedige en meedogenloze serie die je van je stoel gaat blazen.

The Netflix Cinematic Universe

Het is duidelijk dat Netflix niet blij is met de komst van DisneyPlus. Niet alleen moesten ze stoppen met hun Marvel series, ook zagen ze alle Marvel, Disney en Star Wars content verdwijnen van hun site. En met de komst van DisneyPlus STAR hebben ze een serieuze concurrent erbij gekregen. Ze zullen dus iets moeten verzinnen om alle superhero fans tevreden te houden. Gelukkig lijkt at met de komst  van Jupiter’s Legacy goed te gaan lukken. Ook hebben ze een mega cast verzameld om dit project leven in te gaan blazen.

Het is een logische stap voor Netflix, dat achter de schermen zijn eigen gigantische MCU-achtige franchise wil bouwen op basis van het werk van Mark Millar. Het project is bedacht en geproduceerd door Steven S. DeKnight, showrunner van het eerste seizoen van Daredevil. Als deze serie net zo bruut wordt als dat eerste seizoen, dan belooft dat veel goeds.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...