Drie redenen waarom je Diederik Gommers niet serieus kan nemen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De coronacrisis maakte van Diederik Gommers ineens een bekende Nederlander. Iedereen hing aan de lippen van de IC-koning van Nederland. Maar koning Diederik blijkt meer een hofnar te zijn.

Diederik werd een bekende tv-verschijning tijdens de eerste lockdown. Bij OP1, JINEK en alle andere populaire praatprogramma’s was de IC-specialist aanwezig voor zijn expertise. Maar tegenwoordig kan je Diederik eigenlijk niet meer zo serieus nemen. En hier zijn de drie belangrijkste redenen waarom.

Lees ook: 3 redenen waarom Raymond van Barneveld beter kan stoppen

1. Je viroloog tegen mij.

Diederik mag misschien veel van de IC weten, hij is absoluut geen viroloog. Toen de situatie rondom de IC wat meer intensive care nodig had tijdens de eerste lockdown werd Diederik ineens razend populair. Diederik’s IC-uurtje werd bijna net zo normaal in televisieprogramma’s als het weerbericht. Maar ook nu de noodzaak om een IC-specialist veel minder is, lijkt het nog steeds alsof hij zijn slaapzak in de kantine van het RTL gebouw heeft gelegd. Om de haverklap schuift Diederik bij JINEK aan om zijn mening te delen. Johan Derksen zei het laatst misschien nog het best: “Diederik Gommers gaat over de IC-bedjes, dus het enige wat er aan hem gevraagd zou mogen worden aan is: ‘Hoe staat het met de IC-bedjes?’ Dan zegt hij: ‘Goed.’ En gaan we weer verder.”

2. Hij doet niet meer mee met Famke Louise

Diederik heeft een nogal bijzondere relatie met Famke Louise. Nadat Famke besloot om ‘niet meer mee te doen’ was het papa Diederik die haar zou bekeren tot de coronamaatregelen. Als een ware influencer had Diederik een colab met Famke om te praten over corona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diederik Gommers (@diederikgommers)

De IC-specialist werd slim gebruikt door Famke voor een beetje goodwill. Uiteindelijk trekt Diederik dus aan het kortste eind. Gelukkig kon je daarom wel genieten van een hele warme kerstvideo met Diederik.

3. doet het voor The Gram

Om even in de kerstsferen te blijven, heb je deze foto van Diederik al gezien?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diederik Gommers (@diederikgommers)

Dat is eigenlijk al genoeg om hem niet meer serieus te nemen. Diederik heeft sinds zijn onderonsje met Famke social media omarmt. Als snelst groeiender instagrammer van de afgelopen jaren ontpopt hij zich als een echte influencer. Niet heel verassend, zo te zien was Diederik altijd al een coole kikker.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diederik Gommers (@diederikgommers)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!