3 redenen waarom Raymond van Barneveld beter kan stoppen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Raymond van Barneveld kondigde zijn comeback aan, maar is dat wel zo’n goed idee? Er zijn genoeg redenen te noemen die erop wijzen dat Barney, als ie slim is, beter achter de geraniums kan blijven zitten!

Voor fans van de dartssport is het natuurlijk geweldig dat legende Raymond van Barneveld toch nog doorgaat met pijltjes gooien. Zijn afscheidsjaar viel door tegenvallende prestaties volledig in het water. Iedereen, inclusief Barney zelf, vond dat hij beter verdiende. Maar of een volwaardige comeback de juiste oplossing is? Om deze 3 redenen kan hij beter gewoon gepensioneerd blijven.

Lees ook: Barney is klaar voor zachte comeback

1. Raymonds mooie vriendin Julia

Raymond van Barneveld sloeg onlangs een mooi jong blaadje aan de haak: de Britse Lisa! Ze schijnen tegenwoordig samen te wonen in Nederland. Aan deze prille geluksformule ga je toch geen druk dartsschema toevoegen? Vergeet niet van je vriendin te genieten Barney!

2. Strenge nieuwe manager

Bij een nieuw hoofdstuk hoort een nieuwe manager. Ben de Kok heeft veel plannen met Barney: een streng regime, compleet met sportschool, strandwandelingen en cameratoezicht. Als Raymond niet meedoet en zich positief opstelt is het meteen afgelopen met de samenwerking, aldus De Kok. We vrezen dat ‘oude hond’ Barney geen nieuwe trucjes meer kan en wil leren. Dat gaat nog flink wat conflicten opleveren…

3. De dartssport staat niet stil

Wie opgroeide met Raymond van Barneveld als darts-held zal het niet graag toegeven, maar Barney begint oud te worden. Hij won in 2014 voor het laatst een grote prijs. Er zijn inmiddels veel jaren verstreken, en de dartssport staat niet stil: nieuwe talenten leven gezonder, trainen meer, hebben een strijdplan. Er komt nu meer bij kijken dan vroeger. Met een paar baco’s op een aantal uurtjes op de trainingsbaan is niet meer genoeg. Zelfs niet als je Raymond van Barneveld heet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?