Drama voor Max Verstappen tijdens de GP van Imola in Italië

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen reed een fantastische race en kwam zelfs op de tweede plek terecht, maar viel uit door een klapband. 

Dit weekend keerde de Formule 1 eenmalig terug naar het historische circuit van Imola. Max Verstappen startte vandaag vanaf de derde plek. Tijdens die start was de Nederlander goed weg en wist hij al snel de tweede plek van Lewis Hamilton af te pakken.

Max Verstappen reed een spectaculaire race

Na de pitstops viel Max Verstappen echter weer terug naar de derde plek, achter de beide Mercedessen. Max Verstappen zette, zoals we van hem gewend zijn, de druk vol op de ketel bij Bottas. De Fin maakte daarop een fout, waarna Max Verstappen de tweede plek pakte.

 

De achterband van Max Verstappen klapte

Heel lang kon Max Verstappen echter niet van zijn tweede plek genieten. Met ruim tien ronden te gaan klapte de rechter achterband van Verstappen, waardoor hij van de baan vloog en zijn race voorbij was. De Italiaanse vloek is dan ook wel compleet voor Verstappen. Zo haalde hij eerder dit seizoen ook de finish op Monza en Mugello niet. We kunnen dan ook niet anders dan hopen dat de volgende race in Turkije beter verloopt voor de Limburger.

Ook leuk: ZIEN: Dit zijn de privéauto’s van Max Verstappen

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!