Drama voor Max Verstappen tijdens de GP van Imola in Italië

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen reed een fantastische race en kwam zelfs op de tweede plek terecht, maar viel uit door een klapband. 

Dit weekend keerde de Formule 1 eenmalig terug naar het historische circuit van Imola. Max Verstappen startte vandaag vanaf de derde plek. Tijdens die start was de Nederlander goed weg en wist hij al snel de tweede plek van Lewis Hamilton af te pakken.

Max Verstappen reed een spectaculaire race

Na de pitstops viel Max Verstappen echter weer terug naar de derde plek, achter de beide Mercedessen. Max Verstappen zette, zoals we van hem gewend zijn, de druk vol op de ketel bij Bottas. De Fin maakte daarop een fout, waarna Max Verstappen de tweede plek pakte.

 

De achterband van Max Verstappen klapte

Heel lang kon Max Verstappen echter niet van zijn tweede plek genieten. Met ruim tien ronden te gaan klapte de rechter achterband van Verstappen, waardoor hij van de baan vloog en zijn race voorbij was. De Italiaanse vloek is dan ook wel compleet voor Verstappen. Zo haalde hij eerder dit seizoen ook de finish op Monza en Mugello niet. We kunnen dan ook niet anders dan hopen dat de volgende race in Turkije beter verloopt voor de Limburger.

Ook leuk: ZIEN: Dit zijn de privéauto’s van Max Verstappen

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Gerelateerde berichten