Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Doutzen Kroes deelt een foto van haarzelf via Instagram. Heel normaal, zou je denken. Tot dat men de foto ziet. De blondine is bijna onherkenbaar gemaakt door een aantal attributen. In ieder geval is het nog nét te zien dat het om Doutzen gaat, en niet iemand anders. In ieder geval ziet de blondine er natuurlijk na alles nog fantastisch uit. Er komt zelfs een opvallende vergelijking naar boven. Ze lijkt namelijk wel een knappe bibliothecaresse zo!

Doutzen Kroes ‘undercover’ op nieuwe onherkenbare selfie

Doutzen Kroes heeft een nieuwe look! Haar volgers moesten even twee keer kijken, maar het is haar toch écht. Ze lijkt haast onherkenbaar, met deze bibliothecaresse-look. Via Instagram plaatst ze de ondeugende selfie. Ze wenst haar volgers een goede morgen terwijl ze uitdagend de camera inkijkt. Doutzen Kroes lijkt deels zo undercover, door de bril die ze opheeft. Normaal gesproken zien we de blondine niet met deze bril, maar ze besloot om hem op te doen. Ook de gezichtsuitdrukking van Doutzen is er eentje die we nog niet vaker hebben gezien bij de blondine. Zo’n serieuze, ouderlijke blik kwam er nooit eerder af bij Doutzen. Echter is het ondanks alles nog nét te zien dat het hier om een supermodel gaat. Want het haar van de blondine, lijkt er nog altijd niet om te liegen. Om je haar zó spectaculair te laten zitten, moet je haast wel model zijn van beroep. Ze lijkt wel een nieuwe fase in te gaan! Wanneer solliciteert het supermodel als bibliothecaresse?

Lees ook: Video: Doutzen Kroes wordt afgelebberd in afgelegen bosje

Doutzen Kroes en vriend vieren jubileum op schommel

Onlangs had Doutzen Kroes samen met haar vriend, Sunnery James, wat te vieren! De twee waren namelijk zowaar 12 jaar samen, en dat is natuurlijk een grote mijlpaal! Dit moest gevierd worden, met een lekker potje schommelen. Op de foto is te zien hoe de twee samen een ritje aan het maken zijn op het hangende toestel. Vol liefde en trots kijken ze in elkaars gezicht en zijn ze blij om elkaar in hen leven te hebben. Doutzen deelt een eerbetoon aan hun relatie, en aan Sunnery op Instagram; “Happy 12 year anniversary @sunneryjames. I love sharing this incredible journey called life with you, learning our lessons and grow old and wise together“. Het is duidelijk dat de twee na 12 jaar nog steeds met elkaar in de wolken zijn. Ondanks de drukke levens van Sunnery en Doutzen. DJ Sunnery James heeft het natuurlijk heel druk samen met Ryan Marciano, waarmee hij het wereldberoemde dj-duo mee vormt. Ondanks de hectische levens, kunnen de twee dus gelukkig nog genieten van elkaar. Zelfs op de schommel!

Lees ook: Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien.