Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Het prachtige supermodel heeft vaak te maken met gemixte reacties online. Mensen zijn het vaak niet erover eens of ze Doutzen nu wel of niet mogen. Doutzen is natuurlijk een hartstikke lieve dame en ze ziet er fenomenaal goed uit, maar soms doet ze uitspraken waar je even twee keer bij moet nadenken. Maar ondanks haar soms vreemde uitspraken blijft Doutzen wel een ontzettend leuke dame om naar te kijken. En gelukkig verblijdt ze haar volgers soms met een leuke foto van zichzelf. Alleen die zijn nogal zeldzaam, aangezien Doutzen niet zoveel foto’s post. Dus als er weer een leuke tussen zit, dan voelt dat echt als een verrassing. Ook nu weer, want Doutzen heeft besloten zich van haar allermooiste kant te laten zien.

Lees ook: Doutzen Kroes deelt oogverblindende foto van zonnig momentje

Doutzen duikt lekker de stad in

Over het algemeen is Doutzen heel erg tevreden met haar leventje. Als ze niet werkt, dan zit ze vooral thuis te ontspannen, of werkt ze in haar moestuintje. Doutzen is helemaal gewend aan het rustige bestaan. Maar soms heeft ze nog wel de behoefte om even het roer om te gooien en er een wilde avond van te maken. Daarom gaat ze ook met haar man Summery James, de stad in om even helemaal los te gaan. Voor Doutzen is dat alweer even geleden, een avondje ertussenuit. Maar het supermodel heeft er wel heel veel zin in. Ze maakt nog even een mooie selfie, zodat iedereen kan zien hoe prachtig ze er uit ziet. Doutzen heeft zich speciaal voor deze avond even helemaal mooi opgemaakt. En het resultaat is verbluffend.

Doutzen schiet spannend plaatje vanuit andere hoek

Tijdens de autorit maakt Doutzen nog even een leuk filmpje, die haar later aan de avond kan doen terugdenken. Je ziet op dit filmpje, dat net even met een andere hoek gefilmd is, ook wat meer van de outfit van Doutzen en die ziet er weer fantastisch uit. Nu heeft Doutzen nooit echt moeite gehad met zichzelf kleden. Dat is ook niet zo gek. Als je elke dag voor je werk in de meest bijzondere outfits moet verschijnen, dan leer je na een tijdje wel hoe je jezelf mooi moet kleden. Doutzen beweegt nog even ritmisch mee op de muziek, ze heeft duidelijk zin in een feestje.

Doutzen gaat wat meer los en dat is goed nieuws

Het ziet er naar uit dat Doutzen eindelijk weer een beetje meer aan het ontspannen is. En dat is mooi, want het prachtige model is een stuk fijner als ze op haar gemak is. Misschien dat Doutzen dit soort avondjes gewoon veel vaker moet doen. Zo weet ze wel optimaal tot rust te komen en dat is weer goed voor de gemoedsrust van haar volgers. Die hoeven dan niet te dealen met allerlei vage uitspraken die Doutzen dan de wereld in slingert.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn.