Video: Doutzen Kroes wordt afgelebberd in afgelegen bosje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Doutzen Kroes is een beeldschone vrouw, maar wij zijn niet de enige die dat lijken te vinden. In deze video krijgt Doutzen een zéér vochtige manier van aandacht!

Doutzen Kroes wordt afgelikt in het bos

Doutzen is één van de prachtige vrouwen die een hele tijd een super bekend Nederlands model mocht zijn. Intussen heeft ze daar afstand van genomen om zich te focussen op haar familie en de natuur. De blondine heeft zichzelf dus helemaal gevonden en plaatst dan ook regelmatig foto’s en video’s op haar sociale media waarop te zien is dat ze in de natuur zit, aan het wandelen is of simpelweg even een frisse neus haalt buiten. Onlangs plaatste ze ook weer zo’n video op haar Instagram. Doutzen heeft een hond, Lio. Samen gaan ze regelmatig wandelen in het bos of even lekker naar buiten. Zo ook in de recente video. Het ex-model en haar trouwe viervoeter zitten heerlijk onder een boom en genieten van het herfstzonnetje. Wanneer Doutzen haar hond een kus wil geven, pakt Lio zijn kans om haar helemaal af te likken. Het is wel heel lief om zo’n band tussen hond en baasje te zien.

Lees ook: Foto: Doutzen Kroes terroriseert vliegveld met walgelijk gedrag

Doutzen Kroes geeft een mooie boodschap aan haar volgers

De prachtige Doutzen houdt ontzettend van natuur. Hierboven was dat al wel een beetje te lezen én te zien. Ook is ze dol op haar familie. Ze is ontzettend gelukkig met haar man Sunnery en haar twee lieve kindjes. Het gezin ziet er ontzettend leuk en gelukkig uit. Zal dat komen omdat Doutzen haar tijd nu heeft en neemt om bij haar familie te zijn? Hoe dan ook, het is een mooi gezicht. In een video die Doutzen onlangs op haar sociale media deelde met haar volgers en fans, heeft ze een mooie boodschap. Ze heeft allerlei beelden aan elkaar geplakt die het gevoel van geluk in haar losmaken. Daaronder heeft ze een liedje gezet dat grof vertaalt naar: “Van de natuur kun je leren, dus ren niet weg, maar omarm het”. De tekst, de muziek en de beelden bij elkaar zullen de gemiddelde kijker een emotioneel gevoel geven. Ook blijkt hier weer uit dat Doutzen helemaal één is geworden met de natuur en heel veel houdt van haar gezinnetje.
Doutzen Kroes voert actie voor olifanten

Het is intussen wel goed bekend dat Doutzen een grote natuurliefhebber is. Dus toen iemand aan haar vertelde dat zijn reis naar het nationale reservoir in Samburu, Kenia ge-wel-dig was, moest ze het zelf ook eens zien met haar eigen ogen. Toen ze terug kwam, was ze net zo getransformeerd als de man die het verhaal aan haar vertelde. Van één ding is ze wel heel erg geschrokken. De olifanten. Er word namelijk elke 15 minuten één olifant om het leven gebracht voor de slagtanden. Daar is het ex-model het niet mee eens. Daarom doneerde Doutzen zelf 50.000 euro aan goede doelen en voert ze zelf actie om, hopelijk, nog vijftien miljoen meer op te halen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!