Door deze foto zou jij willen samensmelten met Nicolette Kluijver

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver is een vrouw waar je naar kan blijven kijken. Dankzij deze foto zou je helemaal willen samensmelten met Nicolette.

Presentatrice Nicolette Kluijver is het vaste gezicht van Expeditie RobinsonElke week kan je dus genieten van de prachtige blondine op je scherm. Maar daar houdt het niet op. Nicolette deelt van tijd tot tijd ook een leuke foto op haar Instagram account. En daar wordt iedereen alleen maar blij van. Nu zijn er een hoop mensen die naast de knappe Nicolette wakker zouden willen worden, lekker knuffelen en elkaar warm houden in dit koude weer. Maar door deze foto zou je al helemaal willen samensmelten met de beeldschone presentatrice.

Lees ook: Nicolette Kluijver draagt opvallend pakje in foto Expeditie Robinson

Nicolette is de mooiste blondine van Nederland

Nederland telt een hoop mooie vrouwen, elk met hun eigen goede kenmerken. Maar de mooiste blondine van het land, dat moet haast wel Nicolette Kluijver zijn. De prachtige presentatrice heeft een goed gevormd waar je moeiteloos naar blijft kijken. Haar ondeugende oogjes kijken je tot in het diepste van je ziel aan en haar ontwapende lach doet menig man smelten. Het is dan ook niet gek dat de meeste mannen een moord zouden doen om naast Nicolette te mogen liggen. En als je dan wakker wordt lacht ze je lief aan. Dat is toch de droom van iedere man. Ze heeft op bovenstaande foto misschien een redelijk dikke wintertrui aan, maar dat kan je het beste zien als een kerstcadeautje. Dat mag je namelijk als je lief bent uitpakken.

Nicolette uit de oude doos

Dat Nicolette een mooie vrouw is, dat is natuurlijk niks nieuws. Dat weten mensen al jaren. Nicolette is wat dat betreft ook weinig veranderd. Vroeger was ze al een prachtige vrouw en dat is ze altijd gebleven. Als je kijkt naar oude foto’s van Nicolette dan kan je pas goed zien hoe knap ze door de jaren heen gebleven is. Haar haren waren toen iets minder blond, maar daar houden de verschillen ook wel een beetje op. Van haar knappe gezichtje tot haar strakke , Nicolette had en heeft het allemaal. Geen wonder dat ze door zoveel mensen gezien wordt als de mooiste blondine van Nederland. Maar in tegenstelling tot sommige andere sterren, is Nicolette ondanks de aandacht nog heerlijk normaal gebleven. Daarbij heeft ze naast een knappe kop, ook nog eens een hoofd vol inhoud. Nicolette is een dame die haar mannetje staat en waar je uren onvermoeid mee kan praten. Nicolette is het totaalplaatje.
Nicolette als verleidster

Ze zit nu bij Expeditie Robinson, maar eigenlijk hoort Nicolette op een heel ander eiland te zitten. Ze kan namelijk best meedoen als verleidster met programma’s als Temptation Island of Love IslandNicolette kan namelijk enorm verleidelijk over komen. Dat bewijst de volgende foto van haar wel!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.