Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto’s. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is. 

Lisa Vol van OG3NE gaat alle schaamte voorbij

De knappe Lisa Vol is met haar twee zusjes onderdeel van de meidengroep OG3NE. Al jarenlang gaan de meiden mee als bekend trio in de muziekwereld. Zo begonnen de drie zusjes ooit bij het songfestival voor kinderen die ze vol overtuiging wonnen met hun prachtige stemmen en leuke koppies. Ondertussen zijn de drie meiden uitgegroeid tot volwassen dames die een aantal jaar geleden onder hun nieuwe naam OG3NE nog The Voice of Holland wonnen. Dit keer gaan Lisa, Amy & Shelly voor een nieuwe uitdaging. Zo zijn de drie meiden een podcast begonnen. Ter promotie van deze podcast, genaamd NUL GÊNE – de Podcast, plaatst Lisa Vol onderstaande uitdagende foto’s. Zo laat de blondine gelijk even weten wat de podcast gaat inhouden; nul schaamte. Met deze fotoreeks gaat Lisa zelf ook al haar grenzen voorbij. Lisa haar voorkant is pontificaal in beeld terwijl ze uitdagend in de camera staart. Vooral met de tweede foto daagt Lisa haar volgers keihard uit. Met haar tong uit haar mond terwijl ze haar voorkant flink naar voren duwt zonder enige ondersteuning. Zulke promotie doet het natuurlijk erg goed voor de meiden hun podcast.

Lisa Vol laat haar fans een kijkje nemen in haar leven

De podcast NUL GÊNE van Lisa, Amy & Shelly Vol is natuurlijk een erg creatieve naam. Zo geeft de naam een knipoog naar de meiden hun artiestennaam OG3NE. Ook vertelt de naam dat er geen schaamte naar voren zal komen tijdens de podcast. Zo promoten Lisa, Amy & Shelly dat ze over allerlei onderwerpen praten zonder zich hiervoor te generen. Wat ook een leuk aspect is aan de podcast, is dat er beelden zijn te zien van de opnames. Het verassende hieraan is dat het een keer niet is opgenomen in een standaard podcaststudio, maar op de achterbank van de auto. Zo vertellen de meiden van OG3NE dat ze altijd de allerleukste gesprekken hebben onderweg naar hun talloze optredens. Daarom besluiten ze dat hun fans hier nu ook van mee kunnen genieten. Ook willen ze graag dat hun fans iets meer over hun te weten komen, dan alleen maar de drie zingende zussen. Dat lijkt in ieder geval wel te lukken, want de meiden vertellen van alles in de podcast.

Lees ook: Foto: Lisa Vol van OG3NE laat haar voorgevel zien door kijkraampje

Lisa Vol geniet van lekkere vakantie met haar vriend

Het is wel duidelijk dat Lisa Vol van OG3NE stapelverliefd is op haar vriend Robin de Brie. Zo zijn de twee tijdens de zomer lekker op vakantie geweest. Van deze vakantie deelt Lisa haar lievelings foto’s. Zo is te zien dat Lisa haar strakke witte shirtje met strakke spijkerbroek helemaal voelt als outfit van de vakantie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!