Foto: Lisa Vol van OG3NE laat haar voorgevel zien door kijkraampje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige zangeres Lisa Vol heeft met haar nieuwste foto wel weer bewezen wat haar beste kant is. De foto spat gewoon van je scherm!

Lisa Vol en haar zusjes van OG3NE brengen bijzonder lied

Samen met haar lieve zusjes van meidengroep OG3NE was Lisa Vol op bezoek bij de Nederlandse Leeuwinnen. Ze keek naar de wedstrijd die Oranje had tegen Engeland. Vooraf aan die wedstrijd mocht Lisa, samen met haar lieve zusjes, het Wilhelmus zingen. Dat is iets wat de knappe blondine nog niet eerder had mogen doen, maar wel absoluut van haar bucketlist wilde strepen. Nu heeft ze dat eindelijk kunnen doen. En natuurlijk wist de knappe blondine daar te vlammen. Maar dat lag niet alleen aan de zangeres haar muzikale kwaliteiten, want het topje wat ze droeg hielp ook enorm mee. Kijk maar snel naar de prachtige pluspunten van Lisa Vol hieronder!

Lees ook: Foto: Zangeres Lisa van OG3NE stapt in slechts een handdoekje de douche uit
De ‘meiden’ van Lisa Vol knallen bijna uit haar topje

De grote vormen van Lisa Vol zijn bijna niet te verbergen in haar strakke kleding. De blonde zangeres heeft dan ook af en toe wel moeite om tijdens OG3NE-optredens een keurig, niet te onthullend pakje uit te kiezen. En keer op keer weten de prachtige ‘meiden’ van Lisa Vol toch weer de aandacht van haar volgers te trekken. Dat is ook niet zo gek, want in elk pakje van de prachtige zangeres zien haar grote vormen er weer verrukkelijk uit. Natuurlijk gaat dat opvallen. Maar inmiddels is Lisa aan die aandacht wel gewend. Sterker nog, ze speelt er wel eens mee en doet haar uiterste best om haar volgers nog even een beetje extra te verleiden. Want behalve haar prachtige stem, wil het oog natuurlijk ook wat moois om naar te kijken. Lisa vindt het ook helemaal niet zo erg om daarin tegemoet te komen.

Lees ook: Zangeres Amy Vol van OG3NE deelt schaars geklede foto in zwembad
Lisa Vol wordt als mooiste zusje vaak gezien bij OG3NE

De knappe blondine krijgt meestal van de fans, en dan vooral de mannelijke fans, van OG3NE een net even andere behandeling dan haar zusjes. De oudste van het stel lijkt bij vele fans toch echt wel de favoriet te zijn. En kan je hen ongelijk geven? De aantrekkelijke blondine weet met haar verrukkelijke lijf altijd wel een mooi kiekje te produceren om haar volgers een mooie dag te bezorgen. Met haar geweldige vormen weet Lisa elke foto om te toveren in een verleidelijk plaatje. En dat kunnen natuurlijk niet alle vrouwen. Daarom is Lisa ook zo ongelooflijk populair. Want de aantrekkelijke zangeres weet exact wat haar mannelijke volgers willen zien en levert dit dan ook in overvloed. De mooie plaatjes van Lisa Vol nemen het voortouw op haar Instagram pagina. Daar smullen haar fans van elke foto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!