Dit zijn de mooiste foto’s van Tv-kok Roberta Pagnier bij Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige tv-kokkin Roberta Pagnier scoort ontzettend goed bij Expeditie Robinson. En dan bedoelen we niet haar fijne prestaties. 

Roberta Pagnier heeft perfecte foto’s

De prachtige televisie kokkin kan een heleboel. Zo is ze echt een ontzettend goede deelnemer aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Ze laat de competitie ver achter zich. Normaliter houdt Roberta zich bezig met het domineren in de keuken. Daar is de knappe brunette ongelooflijk goed in het maken van de meest heerlijke gerechten. maar ook buiten de keuken weet de heerlijke dame exact wat ze doet. kijk maar naar al haar prachtige foto’s en video’s die ze online heeft staan op haar Instagram account. Daar weet de heerlijke tv-kokkin haar volgers ontzettend blij mee te maken.

Lees ook: Nicolette Kluijver maakt volgers alvast warm voor Expeditie Robinson met video aan strand
Roberta Pagnier weet zich op Instagram van haar beste kant te laten zien

Met haar prachtige foto’s weet de knappe kokkin haar fans natuurlijk ontzettend blij te maken. De prachtige dame weet met haar fantastische lijf en haar lieve lach meteen iedereen verliefd op haar te krijgen. En dat doet de aantrekkelijke televisie persoonlijkheid wel erg goed. Daar moet ze natuurlijk wel wat werk voor verrichten. Want die uitstraling gebeurt niet zomaar. Maar Roberta heeft lang genoeg kunnen oefenen op haar mooie plaatjes. Ben je het met ons eens dat Roberta Pagnier een enorm verleidelijke dame is?

Lees ook: Video: Chelsey Weimar bereidt zich in piepklein zwemsetje voor op Expeditie Robinson
De verleidelijke lach van Roberta Pagnier

Een van de meest sterke kwaliteiten van de knappe dame is natuurlijk haar prachtige lach. Daar weet ze werkelijk waar iedereen mee te charmeren. En dat is natuurlijk ontzettend goed. Want de volgers van Roberta worden op die manier dag in, dag uit helemaal verwend met de meest charmante kiekjes van de lach van deze knappe dame. En daar zijn ze toch een partij blij mee. Ze kunnen er zo van genieten dat ze de hele dag Roberta de meest mooie en lieve complimenten geven op haar foto’s. Dat verdient de knappe brunette ook zeker.
Knappe pin-up girl Roberta Pagnier maakt alle vrouwen jaloers

De aantrekkelijke dame heeft een enorme aantrekkingskracht en houdt enorm veel van eten. Dat zie je ook wel terug in de leuke foto’s die ze plaatst. Laatst verscheen de knappe dame in een fotoshoot waar ze een heuse pin-up look aannam. En natuurlijk werden haar volgers daar helemaal warm van. Want een mooie foto van Roberta is natuurlijk een fantastisch cadeautje aan het einde van je dag. Daar zijn we het toch allemaal over eens?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!