Nicolette Kluijver maakt volgers alvast warm voor Expeditie Robinson met video aan strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver maakt haar volgers erg warm voor het nieuwe seizoen Expeditie Robinson in video waarin de blondine erg schaars is gekleed.

Nicolette Kluijver deelt erg intense video in zwempakje

Het is voor iedereen ontzettend spannend dat het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson weer om de hoek staat. Zo kreeg Nicolette Kluijver het misschien ook weer erg heet dat ze binnenkort weer wekelijks op televisie is te bewonderen. Daarna krijgt ze vast weer vele reacties over haar geweldige presenteer prestaties. Misschien wou Nicolette daarom even lekker afkoelen in het koude water. Op onderstaande video is te zien hoe Nicolette zichzelf voorbereid om het water in te gaan. Nu maakt ze het voor haar volgers juist alleen maar heter met deze super spannende video. Zo draagt de blondine een heel klein zwemoutfitje om haar gespierde . Het is wel duidelijk dat Nicolette al veel uren in de zon heeft doorgebracht deze zomer want ze is hartstikke bruin. In de video plaatst Nicolette losse foto’s waarbij ze aan het poseren is bij het surfboard. Op een foto bukt Nicolette ook voor de camera naar de grond. Het is erg bijzonder en Nicolette sluit de video af met een zelf getekend hartje in het strand. Bij de video schrijft de presentatrice ”Leef je beste leven”.
Nicolette Kluijver straalt tijdens eerste beelden Expeditie Robinson

Alle fans van Expeditie Robinson kunnen natuurlijk niet wachten op het nieuwe seizoen. Zo is iedereen natuurlijk alleen al dolblij en gelukkig om Nicolette Kluijver weer in weinig verhullende outfitjes op het beeldscherm te zien. De blondine heeft het zelf altijd ook best zwaar te verduren als ze moet presenteren in de bloed hitte van de tropische bestemming. Nu hoeft Nicolette gelukkig geen oefeningen uit te voeren, maar voor sommige spellen moet ze er wel uren staan en naar kijken. Gelukkig kijkt iedereen op de bank graag naar de zwetende Nicolette Kluijver. Ook doen er wat interessante namen mee aan het nieuwe seizoen Expeditie Robinson. Zo doet Jamie Vaes, ex van Lil Kleine, mee aan het programma en het is nog maar de vraag hoe het haar af zal gaan zonde alle luxe die ze normaliter is gewend. De nieuwe afleveringen zijn bijna te bekijken.

Lees ook: Foto: Nicolette Kluijver pronkt met haar twee zongebruinde troeven in strak zwemtopje

Nicolette Kluijver gaat onder zee in schaars pakje

Er is veel te zeggen over Nicolette Kluijver, maar stoer is de presentatrice zeker. Zo bewijst de blondine dit wederom door met haar kinderen in een duik boot te stappen. Nicolette is op het eiland Curaçao in een duikboot gestapt om maar liefst honderdveertig meter onder water te gaan kijken naar een scheepswrak. Samen met haar kinderen stapt Nicolette in het bijzondere schip zonder teveel angst uit te stralen. Nicolette is gewoon breed aan het lachen op de video en ze heeft er vast enorm van genoten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.