Dit zijn de mooiste foto’s van Nederlandse Songfestival-act Mia Nicolai

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De inzending van Nederland voor het Eurovisie Songfestival van 2023 is bekend. Het duo bestaat uit een twee jonge artiesten. Tijd om eens te kijken naar de dame van dit duo. Dit zijn allermooiste foto’s van zangeres Mia Nicolai!

Het is ieder jaar weer spannend wie er namens ons land naar het Eurovisie Songfestival mag. Afgelopen editie was het natuurlijk aan S10 om ons land vertegenwoordigen. De blondine heeft het heel goed gedaan en het is ook nog helemaal niet lang geleden. Toch wordt ze nu snel ‘vervangen’, want de allernieuwste inzending heeft zich al aangediend! Mia Nicolai en Dion Cooper gaat namens Nederland naar het Eurovisie Songfestival van 2023. Hoog tijd om even grondig kennis te maken met Mia Nicolai, de vrouwelijke helft van dit muzikale duo!

Maak kennis met de knappe Mia Nicolai

De grote vraag is nu natuurlijk: wie is zangeres Mia Nicolai eigenlijk? We gaan de roodharige dame binnenkort overal zien en bovenal horen dus het is handig om te weten met wie we te maken hebben. Mia Nicolai is 26 jaar oud en heeft al behoorlijk wat bereikt in de muziekindustrie. Zo heeft Mia meerdere singles uitgebracht. Mia is al sinds jongs af aan een echte alleskunner want ze speelde ook piano, ging naar vioolles en leerde ook nog eens Russisch. Van kleins af aan was Mia dus al een druk meisje die in de drukke stad Amsterdam opgroeide. Sinds haar jeugd is ze niet veel veranderd, want Mia is nog steeds met allerlei dingen bezig om haar droom, om door te breken als zangers, waar te maken. De eerste single van Mia Nicolai heet Set Me Free.

Mia Nicolai met Dion Cooper op Songfestival 2023

Het grote nieuws dat Mia Nicolai en Dion Cooper ons land zullen vertegenwoordigen tijdens het Eurovison Songfestival 2023 is gelijk opgepakt door de media. Om een stukje meer te vertellen geven Mia en Dion een radio-interview. Hierin vertelt Mia Nicolai dat ze door songfestival winnaar Duncan Laurence samen gezet is met Dion Cooper. Dit bleek een hele goede match en dat was het begin van iets heel moois. De twee zitten met een grote lach te vertellen over deze samenwerking en ze zitten erg dicht bij elkaar. Mia Nicolai is erg aan het giechelen en lijkt haar geluk niet op te kunnen samen met Dion Cooper. De twee mogen helaas nog niks loslaten over het nummer.

Mia Nicolai heeft lang rood haar

Het is wel te zien dat Mia Nicolai een knappe verschijning is dus dat doet vast goed voor de kijkcijfers. Toch straalt Mia ook iets enorm stoers uit door haar hele korte haar. Het kort pittige rode kapsel lijkt helemaal bij Mia te passen, maar het is nog hartstikke nieuw. De roodharige heeft pas kortgeleden deze stoere look aangenomen. Op onderstaande foto is te zien hoe Mia er eerder bijliep. Hier zien we Mia Nicolai nog met lange rode lokken. Dit haar staat de zangers ook enorm goed en geeft weer een totaal ander beeld.

Mia Nicolai poseer graag voor mooie foto’s

Op het Instagram account van Mia Nicolai is wel te zien dat de zangeres talent heeft voor foto’s. Het ene naar het andere mooie plaatje staat online. Het valt op dat Mia Nicolai veel verschillende variaties heeft geprobeerd voor haar uiterlijk. Onderstaande foto past zeker tussen het rijtje mooiste foto’s want Mia Nicolai poseert uitgebreid terwijl ze in de camera kijkt. Mia Nicolai haar mond valt open wat een spannende look geeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!