Dit zijn de lekkerste foto’s van WK-atlete Femke Bol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe atlete Femke Bol is enorm goed bezig op het WK. Maar waar ze ook goed bezig is, dat is natuurlijk haar Instagram pagina!

De zeer aantrekkelijke atlete Femke Bol heeft prachtige kiekjes

Op het WK atletiek gooit Femke Bol hoge ogen. Maar ook ver buiten de atletiekbaan weet de knappe dame zich goed zichtbaar te maken. Dat doet ze door de meest mooie foto’s online te plaatsen. De mooie foto’s van Femke zorgen ervoor dat haar fans ook elke dag wat te genieten hebben. Dus zit lekker achterover en geniet van de allermooiste foto’s van Femke Bol. Dan weet je straks precies voor wie je moet juichen bij het WK Atletiek.

Lees ook: Foto: Atleten Femke Bol en Lieke Klaver drukken hun lijf dicht tegen elkaar aan
Femke Bol loopt wereldrecord op WK Atletiek

De prachtige dame heeft het voor elkaar gekregen om een wereldrecord te rennen op het WK Atletiek. Dat is nogal een knappe prestatie. De prachtige blondine moet nog steeds enorm bijkomen van de gigantische adrenaline boost die de overwinning haar gaf. en in haar enthousiasme heeft Femke gelijk een aantal prachtige foto’s van zichzelf gemaakt om met haar fans te delen.

Lees ook: Foto: Atleet Femke Bol deelt heerlijk kiekje van haar glimmende troeven
Femke Bol poseert in heerlijk jurkje

Meestal ben je de atlete gewend in een zeer strak sportpakje, maar voor een bruiloft moest Femke opeens gehuld in een vrouwelijk jurkje. En dat stond haar natuurlijk ontzettend goed. De aantrekkelijke blondine wist haar prachtige perfect te laten zien in dit mooie jurkje. Haar fans waren in ieder geval erg tevreden met de prachtige foto.
Femke Bol laat strak zien op aantrekkelijke foto

Een van de dingen waar Femke Bol om bekend staat is haar ontzettend goede . En dat moet de knappe blondine natuurlijk even laten zien aan haar volgers. Zo’n als dat van Femke mag je helemaal niet tot jezelf houden. Dat moet gedeeld worden met de wereld. Daarom plaatst Femke ook van dit soort heerlijke foto’s in pakjes waar je een groot deel van haar in ziet. En alles wat je niet ziet van het van Femke Bol, daar krijg je in de strakke stof in ieder geval de omvang van mee.
Knappe sporter laat nog even heerlijke kadetjes zien

Femke Bol is een van de meest aantrekkelijke sporters van het land en dat komt vanwege haar fantastische . Wat de meeste mensen nooit opmerken is hoe mooi de kadetjes van Femke Bol er uit zien op de foto. Meestal draait Femke Bol zich weg van de camera als er een foto gemaakt wordt en dus zijn haar kadetjes eigenlijk nooit zo goed in beeld. Maar ze mogen er absoluut zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!