Foto: Atleten Femke Bol en Lieke Klaver drukken hun lijf dicht tegen elkaar aan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het WK Atletiek is weer begonnen en de Nederlandse dames beginnen wel heel innig aan de wedstrijden. Dat moet je zien!

Femke Bol en Lieke Klaver, een geweldige combinatie

Het spannende WK Atletiek staat weer voor de deur en natuurlijk zijn de Nederlandse atletes er weer helemaal klaar voor. De knappe Femke Bol en Lieke Klaver staan klaar om te laten zien wat ze kunnen. Hopelijk kunnen deze dames de eer van Nederland een beetje hoog houden het komende WK. Voorlopig weten ze wel op een andere manier het Nederlandse publiek tevreden te houden. Dat is namelijk door het omhelzen van elkaar op een hele innige foto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hardloopnetwerk (@hardloopnetwerk)

Lees ook: Foto: Atleet Lieke Klaver heeft het zichtbaar koud in bad

De twee dames maken er een spannende foto van

De Nederlandse atletiek dames zijn erg geliefd bij het algemene publiek. Ze maken zichzelf met hun resultaten voor Nederland dan ook lichtelijk onsterfelijk. Maar er zijn nog meer reden om van deze twee prachtige vrouwen te houden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de heerlijke foto’s die beide dames op hu Instagram vaak laten zien. Nu staan ze een keertje innig met elkaar op de foto en dat is voor hun fans natuurlijk ontzettend leuk om zo te zien. Maar ook afzonderlijk van elkaar zijn de dames echt enorm leuk om te mogen bekijken.

Lees ook: Foto: Atleet Femke Bol deelt heerlijk kiekje van haar glimmende troeven

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Femke (@femke_bol)

Femke Bol laat graag haar strakke lichaam zien

De prachtige atlete weet wel hoe ze haar volgers moet vermaken. Dat gaat namelijk het beste met hele mooie foto’s van zichzelf. En die heeft Femke Bol natuurlijk genoeg. De aantrekkelijke sporter laat op het plaatje hierboven weer iets meer van zichzelf zien dan dat ze dat meestal doet. Zo heeft ze een groot deel van haar lichaam onbedekt gelaten. En dat vinden de fans van de knappe atlete wel heel erg fijn. Zo kan je namelijk zonder al te veel moeite al veel zien van de heerlijke sporter.

Lieke Klaver is ongelooflijk goed in het maken van zwoele foto’s

Maar ook Lieke Klaver kan er wat van als het gaat om aantrekkelijke foto’s. De knappe blondine weet als geen ander wat haar volgers leuk vinden om te zien en staat dan vaak ook te trappelen om hen dit te geven. De knappe atlete draagt meestal hele korte en spannende pakjes en die worden natuurlijk helemaal de hemel in geprezen door haar volgers. Die kunnen namelijk met dit soort heerlijke foto’s hun geluk niet op. De fans van Lieke zitten helemaal te watertanden als ze weer een mooi kiekje van de prachtige atlete mogen ontvangen. Daar worden ze ontzettend gelukkig van. De twee dames hebben dus flinke ervaring met het maken van mooie foto’s. Of ze nu de winst op het WK behalen of niet, je zal sowieso wat hebben om van te genieten de komende tijd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden.