Foto: Atleet Femke Bol deelt heerlijk kiekje van haar glimmende troeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De sportprestaties van Femke Bol zijn niet te missen! De bloedhete blondine verbreekt record na record en doet dat in wel heel pikante pakjes. 

Topsporter Femke Bol is onderhand bijna een Nederlandse trots geworden. En hoe kan het ook anders? Femke zet record na record neer alsof het niets is, compleet met prikkelend sportpakje en oogverblindende glimlach. Daar kan je toch niet van wegkijken? Gelukkig voor ons lijkt Femke net zo trots op haar prestaties te zijn en deelt ze regelmatig de lekkerste plaatjes van haar sportsessie. Toch weet ze zichzelf met dit recente kiekje te overtreffen. Dit broekje doet namelijk wonderen voor haar grootste troeven: die ijzersterke benen!

Femke Bol pronkt met lijf op overheerlijke sportfoto

Femke Bol lijkt weer een drukke week achter de rug te hebben. Zo plaatste ze recent een heerlijk kiekje van het grote sportevenement in London en wist daarbij héél wat hoofden te draaien! En niet alleen omdat ze een weergaloze sportprestatie neerzette. Nee, het was vooral haar heerlijke outfit die onze aandacht trok. De beeldschone blondine pronkt namelijk met haar afgetrainde figuur in een pakje die bijna op haar huid geschilderd lijkt zo strak. Je moet natuurlijk aerodynamisch zijn voor al dat harde rennen, maar dit? Je zou je bijna zorgen maken om haar bloedsomloop! Al hoor je ons absoluut niet klagen. Het pikante setje geeft namelijk spectaculair zicht op haar welgevormde assets. Werkelijk, haar achterzijde is op zichzelf gewoon een prijs waard. En al helemaal als we er alle details van krijgen te zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Femke (@femke_bol)

En dit heerlijke pakje mag dan wonderen doen voor haar snelheid, het laat helemaal niets aan de verbeelding over. Zo kan je optimaal meegenieten van Femke’s overheerlijke troeven. Je kan meteen zien dat ze er ontzettend hard voor werkt. En als ze ons in de tweede shot ook nog eens vol zicht op haar achterwerk geeft gaan we zowaar spontaan watertanden. Haar benen mogen namelijk om van te smullen zijn, maar van achteren is ze ook een cadeautje. Femke’s oogverblindende glimlach maakt het plaatje ook nog eens compleet. De trots en geluk spat er vanaf, en terecht ook. Wij zitten de opnames van dit sportevenement in ieder geval al te zoeken. Femke heeft zichzelf zowel op de baan als op Instagram echt overtroffen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by diegomenzi (@diegomenzi)

Gaat Femke Bol trouwen met vriend Ben Broeders?

Maar Femke Bol bewijst ook moeiteloos dat ze zonder loeistrak sportpakje ook om van te smullen is. Zie alleen dit heerlijke kiekje maar! Op Instagram plaatste ze namelijk een trots plaatje in een heerlijk kort jurkje, compleet met shockerende titel: “Wedding weekend vibes!”. En alleen de gedachte aan trouwen bracht de fans van Femke in rep en roer. Vooral omdat de knappe topsporter een geliefde relatie heeft met mede-topsporter Ben Broeders. De Belgische polsstokhoogspringer is de regerende kampioen in ons buurland, maar ook hij kan Femke niet bijhouden. Gelukkig maar dat ze zelf dus een beetje op de rem trapt. “Ooit mag Ben gerust door z’n knieën gaan, hoor. Nu is het nog een beetje vroeg, we zijn anderhalf jaar samen en ik ben ook nog maar 22.”, aldus Femke in 2022. Maar wie weet wat nu de stand van zaken is!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ben Broeders OLY (@benbroeders)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?