Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame. 

Ashley ken je waarschijnlijk van haar klussen als walk-on girl bij het darten. Daar was ze te zien naast Van Gerwen en Van Barneveld terwijl de titanen het podium op liepen. Haar taak was om het publiek nog meer in de stemming te brengen en dat ging haar altijd goed af. Nu ze weer wat meer in de media treed zijn er een aantal dingen die je echt moet weten over Ashley Zaat!

Lees ook: Wie is toch die blondine achter de bar bij Veronica Inside?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Van A tot Z (@ashleyzaat)

Ashley bij Veronica Inside

De blonde schone heeft al een tijdje de belangrijke rol van Veronica Inside-barvrouw op zich genomen. Tijdens de shows met Wilfred, René en Johan zorgt zij ervoor dat iedereen in de studio voldaan is. Ook staat ze bekend om haar meer dan scherpe opmerkingen die meer dan eens het hoogtepunt van een aflevering zijn geweest.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Van A tot Z (@ashleyzaat)

Exit van het darten

Niets duurt voor altijd, en na een tijdje vond de dartwereld dat het klaar moest zijn met de verleidelijk dames in mooie pakjes. Eeuwig zonde natuurlijk. Ashley moest noodgedwongen de dartwereld verlaten. Daar was ze het alleen niet helemaal mee eens, dus deed ze in 2018 samen met Raymond van Barneveld een oproep om een petitie te tekenen om de walk-on girls terug te brengen. Het mocht niet baten helaas. Een zwarte dag voor de dartwereld.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Van A tot Z (@ashleyzaat)

Doorgroei naar de Oranjezomer

Nu Veronica Inside even plaatsmaakt voor De Oranjezomer, hetzelfde concept met een ander naampje, geheel in het teken van Oranje, staat Ashley ook weer paraat om achter de bar bij te springen. Naast haar geweldige biertapkunsten heeft ze nog veel meer kwaliteiten. Zo is ze namelijk een dame met inhoud. Op RTL7 is ze een aantal keer aangeschoven om dartwedstrijden te mogen analyseren. Bij het grote publiek was Ashley daardoor gelijk een favoriet. Geen wonder dus dat ze al zo lang mee draait op Veronica. Met Ashley erbij moet elk programma wel een hit worden.

Populair op social media

Al die aandacht in de media zorgt er natuurlijk voor dat Ashley er steeds meer fans bij krijgt. En dat ziet ze terug op haar social media. Haar Instagram kanaal groeit als een malle en het zal niet lang meer duren voordat Ashley Zaat de grootste influencer van het land is. Op haar Instagram kanaal trakteert Ashley haar volgers op allerlei leuke foto’s en kijkjes achter de schermen. Als je meer wilt weten over Ashley Zaat, dan is haar Instagram een goede plek om te beginnen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Van A tot Z (@ashleyzaat)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Ontmaskerd! De Panda van The Masked Singer kan haar identiteit niet langer verbergen

In The Masked Singer is het de bedoeling dat een identiteit geheim blijft, maar deze BN'er zit overduidelijk in het pak van de schattige Panda!

Foto: Nietsvermoedende Lieke Martens stiekem gekiekt in kleedkamer door teamgenote

Voetbalster Lieke Martens heeft heel laat pas door dat ze wordt gefotografeerd in de kleedkamer... oeps!

Video: Eva Jinek duikt ineens onder bureau bij Mattie Valk tijdens radio-uitzending

Eva Jinek was onlangs te gast bij Q Music. Hier leek de blonde presentatrice zich al wel héél snel op d'r gemak te voelen. Misschien wel té snel...