Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame. 

Ashley ken je waarschijnlijk van haar klussen als walk-on girl bij het darten. Daar was ze te zien naast Van Gerwen en Van Barneveld terwijl de titanen het podium op liepen. Haar taak was om het publiek nog meer in de stemming te brengen en dat ging haar altijd goed af. Nu ze weer wat meer in de media treed zijn er een aantal dingen die je echt moet weten over Ashley Zaat!

Lees ook: Wie is toch die blondine achter de bar bij Veronica Inside?

Ashley bij Veronica Inside

De blonde schone heeft al een tijdje de belangrijke rol van Veronica Inside-barvrouw op zich genomen. Tijdens de shows met Wilfred, René en Johan zorgt zij ervoor dat iedereen in de studio voldaan is. Ook staat ze bekend om haar meer dan scherpe opmerkingen die meer dan eens het hoogtepunt van een aflevering zijn geweest.

Exit van het darten

Niets duurt voor altijd, en na een tijdje vond de dartwereld dat het klaar moest zijn met de verleidelijk dames in mooie pakjes. Eeuwig zonde natuurlijk. Ashley moest noodgedwongen de dartwereld verlaten. Daar was ze het alleen niet helemaal mee eens, dus deed ze in 2018 samen met Raymond van Barneveld een oproep om een petitie te tekenen om de walk-on girls terug te brengen. Het mocht niet baten helaas. Een zwarte dag voor de dartwereld.

Doorgroei naar de Oranjezomer

Nu Veronica Inside even plaatsmaakt voor De Oranjezomer, hetzelfde concept met een ander naampje, geheel in het teken van Oranje, staat Ashley ook weer paraat om achter de bar bij te springen. Naast haar geweldige biertapkunsten heeft ze nog veel meer kwaliteiten. Zo is ze namelijk een dame met inhoud. Op RTL7 is ze een aantal keer aangeschoven om dartwedstrijden te mogen analyseren. Bij het grote publiek was Ashley daardoor gelijk een favoriet. Geen wonder dus dat ze al zo lang mee draait op Veronica. Met Ashley erbij moet elk programma wel een hit worden.

Populair op social media

Al die aandacht in de media zorgt er natuurlijk voor dat Ashley er steeds meer fans bij krijgt. En dat ziet ze terug op haar social media. Haar Instagram kanaal groeit als een malle en het zal niet lang meer duren voordat Ashley Zaat de grootste influencer van het land is. Op haar Instagram kanaal trakteert Ashley haar volgers op allerlei leuke foto’s en kijkjes achter de schermen. Als je meer wilt weten over Ashley Zaat, dan is haar Instagram een goede plek om te beginnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...