Dit is de beeldschone échte dochter van ‘Ludo en Janine’ uit GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze zijn misschien wel het bekendste koppel uit Goede Tijden, Slechte Tijden: Ludo en Janine. Ook in het echte leven hebben ze een ontzettend mooie dochter.

Erik de Vogel en Caroline de Bruijn hebben mooie dochter

Ze zijn er sinds het begin van de show en nog steeds houdt het koppel Ludo en Janine het vol in GTSTHet is het koppel in GTST dat het langste bij elkaar is. De acteurs achter de rollen zijn in het echte leven net zo verliefd op elkaar als hun personages dat zijn. Caroline de Bruijn en Erik de Vogel werden jaren terug op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden enorm verliefd op elkaar. Dat leidden uiteindelijk tot hun dochter Solane, die er net als haar beide ouders ontzettend goed uit ziet. Kijk deze foto maar voor een goed voorbeeld van hun dochter!

Solane Victoria de Vogel volgt niet in voetstappen van ouders

De brunette, die er bijzonder goed uit ziet, acteert zelf niet. In tegenstelling tot haar beide ouders die al ruim 30 jaar dezelfde rollen spelen in GTST. Het is ook niet zo gek dat ze dan niet zelf op een carrière in de acteerwereld zit te wachten. Daar heeft ze al zoveel van meegekregen dat ze die wereld al helemaal heeft uitgespeeld. De brunette is een rechtenstudente en is momenteel vooral veel van het leven aan het genieten. Op haar Instagram is te zien hoe ze ontzettend veel aan het reizen is. Dat is ook niet zo gek, want de 23-jarige staat nog vol in de leukste jaren van haar leven. Daar moet je dan ook volledig van genieten. Hier was ze op vakantie in Saint-Tropez. Helaas voor alle mannen van Nederland was Solane daar met haar vriendje aanwezig. Maar gelukkig maakte ze genoeg mooie foto’s op haar reis. Dat is gelukkig toch een beetje een schrale troost.

Solane Victoria de Vogel lijkt enorm op beroemde ouders

De brunette lijkt enorm veel op haar ouders en dan voornamelijk op haar moeder. Ze had zo de jongere versie van Caroline de Bruijn kunnen zijn. Mocht het nou zo zijn dat die hele carrière in de rechten op niets uitloopt, dan weet Solane in ieder geval dat ze nog de modellen, en acteerkant op kan. Ze heeft er de looks voor en haar ouders kunnen haar hoogst waarschijnlijk nog wel een aantal tips geven over acteren. Het lijkt er voorlopig niet op, maar wellicht dat we Solane over een aantal jaar alsnog ergens zien verschijnen. Dat zou natuurlijk wel ontzettend leuk zijn.

Erik de Vogel heeft nog een mooie dochter

Solane is niet de enige mooie dochter die Erik Vogel heeft. De beste man heeft zo te zien goede genen in de familie zitten, want uit een eerder huwelijk ontstond de knappe Alix. De dochter van Erik de Vogel is actief in de modewereld en gaat dus ook een net iets andere kant op dan haar vader. Maar zij heeft dus iets meegekregen van glamour dan haar halfzusje. Zie hier een foto van de andere dochter van Erik de Vogel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!