Dionne Stax stuitert op en neer tijdens wild avondje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax kan als geen ander dansen. Met haar blonde lokken en verleidende moves steelt ze altijd de spotlights op de dansvloer. Dit keer was Dionne wel heel enthousiast, want ze stond stuiterend op de muziek te bewegen terwijl alles alle kanten op ging…

Dionne Stax schudt alles los tijdens concert

Dionne Stax is niet zo van de rustige avondjes op de bank met een kopje thee. De presentatrice besluit een flink feestje te bouwen bij De Vrienden van Amstel LIVE. In een vol Rotterdam Ahoy gingen de heupjes helemaal los. Een groot aantal artiesten treed op tijdens de bekende mee zing avond. Natuurlijk is iedereen extra enthousiast want na jaren mag het eindelijk weer. Zo ging ook Dionne los, van wie we al wisten dat ze enorm goed kan dansen. Dit keer liet Dionne een kant van haar zien die we nog niet kenden want blijkbaar gaat Dionne erg lekker op Nederlandstalige hits. Samen met haar vrienden en vriendinnen staat ze te zingen en te dansen. Al is het meer een soort dansen en heel enthousiast springen tegelijk. Alles gaat op en neer, inclusief het biertje van Dionne. (Ex)collega van Dionne, Suse van Kleef maakt het filmpje en schrijft erbij dat er bijzondere dingen voor haar neus gebeuren. Blijkbaar is Susanne ook geschrokken van de dansmoves van Dionne.

Lees ook: Foto: Dionne Stax showt soepele moves op dansvloer

Dionne Stax danst innig met vrouwelijke collega

Dionne Stax is dus helemaal in haar element op de dansvloer. Gelukkig hoeft ze niet in haar eentje de show te stelen want (ex) collega Suse van Kleef doet na het filmpje over de ‘bijzondere dingen’ ze net zo hard mee. Je kan wel zien dat de twee vrouwen een goede klik hebben want ze gaan helemaal los samen. Op het nummer De Toreador van de artiest Opgeblazen staan ze te dansen en springen. Het moet worden toegegeven dat het allemaal wel een beetje een foute bende is , maar goed als ze het maar leuk hebben. Dionne en Susanne buigen al dansend naar elkaar toe en de dames zien er enorm uitdagend uit.

Dionne Stax in spannende zebraprint

Natuurlijk hoort bij een fout feestje een foute outfit. Dionne Stax heeft deze boodschap maar al te goed begrepen tijdens De Vrienden van Amstel Live. Dionne draagt een zwarte leren broek en een zwart-wit gestreept zebrablouse. Deze is net iets te kort, dus tijdens het heftige dansen van Dionne komt haar navel regelmatig tevoorschijn. Niemand vindt dit natuurlijk erg om naar te kijken. Het dierenthema in combinatie met het wilde springen past perfect bij elkaar. Om nog iets meer te matchen heeft de vriend van Dionne, Steven ook een matchende zebraprint-outfit aan. Steven is onderdeel van het bekende dj-duo Lucas & Steve en zij traden ook op tijdens de show. Daarna kwam hij zijn vriendin dus even vergezellen. Dionne noemt zichzelf en haar vriend een ANWB-koppel vanwege hun identieke kleren. Op onderstaande foto baalt Dionne alleen een beetje dat Steven een jasje aan heeft en ze zelf verschuild staat achter Susanne, want nu komen hun outfits niet maximaal naar voren. Gelukkig maakt het koppel daarna nog een foto waar ze wél goed op staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!